Oferiti salariu garantat pentru postul de model videochat?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatOferiti salariu garantat pentru postul de model videochat?

Ana-Maria a intrebat acum 2 luni

Buna. Cunosc cateva fete care fac videochat de acasa sau de la studiouri video-chat destul de mari si mi-au spus ca pentru fetele noi ofera un salariu garantat. Voi ca studio de chat oferiti acest beneficiu?
As dori sa ma angajez intr-un studio de videochat din Bucuresti dar mie teama ca nu o sa ma descurc la inceput ca model incepator.

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 2 luni ago

Buna Ana-Maria. Deoarece suntem un studio mediu, nu dintre cele mari, avem o selectie putin mai detaliata atunci cand incepem colaborarea cu modele noi . Tinem foarte mult ca modelul sa cunoasca limba engleza macar la nivel mediu, dorim ca disponibilitatea acesteia sa fie de 5 ture pe saptamana si de asemenea, mizam pe rabdarea, seriozitate si perseverenta acestuia. Daca aceste conditii sunt indeplinite sunt foarte mari sanse ca modelul sa atinga incasari foarte mari inca din prima luna. La studioul nostru de videochat din Bucuresti nu este nevoie de salariu garantat pentru ca nu vrem sa atragem persoane care se pot plafona bucurandu-se la 2000 sau 3000 de lei lunar cand pot avea incasari mult mai mari iesind din zona lor de confort .

Open chat