Lucrati cu un singur site de videochat sau cu mai multe site-uri?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariLucrati cu un singur site de videochat sau cu mai multe site-uri?

Hanna a intrebat acum 2 luni

Buna, am lucrat la 2 videochaturi pana acum. Am renuntat pentru ca ma obligau sa lucrez pe un singur site si nu am avut incasari de care sa fiu multumita. Exista studiouri video chat care lucreaza cu mai multe site-uri? Voi ca studio videochat lucrati cu un site sau cu mai multe? Puteti sa imi dati exemple de site-uri de videochat care nu cer exclusivitate pentru a avea succes ca model ?

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 2 luni ago

Buna Hanna, nu putem sa raspundem in numele celorlalte studiouri de videochat din Romania dar putem sa-ti spunem cum lucram noi cu modelele de videochat incepatoare. Cele noi vor incepe intotdeauna pe un singur site. Neavand destula experienta ar fi neinspirat sa le deschidem 2, 3, 4, 5 conturi si sa stea inca de la inceput pe toate.

Nu vor putea acorda destula atentie fiecarui site in parte si atunci rezultatele vor fi la jumatate… Un site de videochat care cere un numar mare de ore online si recomanda exclusivitatea pentru trafic mai mare si incasari mai mari este livejasmin.com.

Daca nu vrei sa abordezi stilul acesta si deja ai o oarecare experienta ca model de videochat, poti incerca sa deschizi 3 sau 4 sesiuni odata pe site -uri ca : streamate.com, camcontacts.com, imlive.com, xlovecam.com, bongacams.com, stripchat.com, myfreecams.com, chaturbate.com, flirt4free.com, skyprivate.com si lista poate continua.

Ai grija insa ce selectie faci din cele enumerate, fiecare site are alt stil, alt tip de membrii si alta metoda de a face bani, fie din sesiuni private sau din tips-uri bazate pe tokens.
Orice decizie vei lua, iti uram succes in domeniul videochatului!

Open chat