Imi puteti da o lista cu site-urile de videochat cu cel mai mare trafic?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariImi puteti da o lista cu site-urile de videochat cu cel mai mare trafic?
Diana, Braila asked 6 luni ago

Hey,
Eu sunt Diana, din Braila. Sunt model de videochat independent (de 4 luni) si sper sa nu fie o intrebare inoportuna insa, m-ati putea ajuta cu o lista cu site-urile de videochat cu cel mai mare trafic? Va intreb deoarece sunteti profesionisti in domeniu si m-ati putea indruma…
Multumesc anticipat

1 Answers
Studio DeLuxe Echipa answered 6 luni ago

Buna Diana,
Stii vorba aceea, gand la gand cu bucurie? Am primit multe solicitari de acest gen si am hotarat sa publicam curand, foarte curand, o serie de articole in care sa prezentam informatii utile modelelor de videochat de pretutindeni (chiar daca nu lucreaza la studioul nostru, deoarece credem ca este suficient loc sub soare pentru toata lumea ­čÖé ) . Fetele care lucreaza la noi activeaza pe site-uri ca┬á┬áLiveJasmin.com, Streamate.com, Xlove.com, Adultwork.com, CamContacts.com deoarece, avand in vedere faptul ca suntem in acest domeniu de activitate de peste 11 ani, am testat majoritatea acestor site-uri si cele mentionate mai sus s-au dovedit a fi cele mai rentabile pentru castigurile modelelor care lucreaza la noi, luand in calcul raportul timp petrecut pe site versus castiguri.
Iti multumim pentru mesaj!

Bine ai venit la Studio DeLuxe! Iata o scurta prezentare a studioului nostru! Te asteptam!
categorii
Postari recente
Open chat