Exista riscul sa gasesc filmulete cu mine pe net daca lucrez ca model videochat pe Stripchat sau Bonga cams?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariExista riscul sa gasesc filmulete cu mine pe net daca lucrez ca model videochat pe Stripchat sau Bonga cams?

Irina a intrebat acum 2 luni

Am o prietena  care a lucrat la mai multe studiouri videochat pe diverse site-uri cum ar fi stripchat, bongacams  sau my free cams. Dupa un timp a gasit filmulete pe net cu showurile ei. Exista riscul sa gasesc filmulete cu mine pe net daca lucrez ca model videochat pe Stripchat sau Bonga cams?

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 2 luni ago

Buna Irina, din pacate pentru site-urile de videochat de tip Fremium exista un risc mai mare ca pe celelalte site-uri deoarece majoritatea incasarilor modelelor de videochat vin din tipsuri. Aceste tipsuri se castiga de obicei din showurile oferite de modele in camera de chat. Pe acest tip de site-uri oricine poate sa vizualizeze camera de chat a modelelor, chiar daca nu detine cont de membru . Singura rezolvare in caz ca vei avea neplacerea sa gasesti astfel de filmulete este sa completezi formularul de DMCA FORM care ar trebui in mod normal sa existe pe site-ul respectiv. 

Open chat