Daca ma angajez ca model de videochat la voi, in cat timp as putea strange bani pentru o masina ?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariDaca ma angajez ca model de videochat la voi, in cat timp as putea strange bani pentru o masina ?

Denisa, Bragadiru a intrebat acum 11 luni

Buna,
Ma numesc Denisa si as dori sa imi spuneti cam in cat timp as putea sa castig suficienti bani din videochat incat sa imi cumpar o masina? Cea actuala a cedat si … trebuie inlocuita cu alta :))

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 11 luni ago

Buna Denisa,
Aici raspunsul este unul simplu: DEPINDE! Ei bine, nu este pe atat de simplu pe cat pare. Depinde de mai multi factori dar, in primul rand, depinde de lucruri precum: daca esti model de videochat incepator sau daca esti un model de videochat cu experienta. 
Un model incepator are nevoie de ceva timp pentru a invata cum sa interactioneze cu membri, cum sa se faca placuta, pe scurt cum sa castige sume mari sau din ce in ce mai mari. 
Un model cu experienta poate ajunge sa isi indeplineasca visurile mai repede datorita faptului ca are experienta necesara desfasurarii unei activitati prin care sa obtina sume de bani foarte mari intr-un timp, desigur, mai scurt decat ar face-o un model incepator. 
Sa ajungi la o siguranta financiara tine doar de tine si de performantele tale!

Open chat