Ce sfaturi imi puteti da ca viitor model de videochat ca sa am succes?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariCe sfaturi imi puteti da ca viitor model de videochat ca sa am succes?

Sophie, Ramnicu Valcea a intrebat acum 11 luni

Buna,

Sunt decisa sa ma angajez la videochat. Nu ma ajung cu banii din salariul actual (lucrez ca si casiera la un supermarket) si sunt foarte hotarata sa gasesc un job ca model de videochat bine platit.

Imi puteti da, va rog frumos, cateva sfaturi despre cum pot ajunge un model de videochat de top, de succes?

Mii de multumiri

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 11 luni ago

Buna Sophie,
Draga mea, noi le sfatuim pe toate modelele de videochat angajate la noi sa urmeze cateva linii:

  1. Sa fie serioase (sa vina la timp la serviciu, sa trateze jobul cu maxima seriozitate, sa lucreze 8 ore pe zi in timpul programului)
  2. Sa se perfectioneze la nivelul de scris/vorbit in limba engleza permanent. Toate site-urile de videochat utilizeaza limba engleza si este vital ca modelele sa poata purta o discutie atat in scris cat si vorbit cu cei care intra in legatura.
  3. Sa aiba grija la modul in care arata (aspectul fizic este primul element observat de membri asadar trebuie sa ai mare grija la stilul de viata, la numarul de ore dormite, la dieta, sa faci cat de mult sport poti. Am scris un articol pe tema aceasta, legata de stilul de viata al modelelor de videochat 

Lista sfaturilor poate continua dar acestea sunt cateva dintre sfaturile cele mai utile dupa care sa te ghidezi daca incepi o cariera in videochat. Mult succes!
Noi facem angajari asa ca ne poti contacta la tel: 0759 451 365 si pe WhatsApp pe acelasi numar sau prin email pe OFFICE@STUDIODELUXE.RO

Open chat