Care este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCare este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti?

Alexandra a intrebat acum 2 ani

Buna,

Ma numesc Alexandra, am 21 de ani si vreau sa incep sa lucrez in videochat. Problema mea e ca nu stiu care este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Ma puteti ajuta cu un raspuns?

Pupici, Alexandra

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 2 ani ago

Buna Alexandra,

Sincera sa fiu, nu stiu daca intrebarea ta este o gluma sau este o intrebare reala dar, profesionisti fiind, vom incerca sa iti oferim un raspuns cat mai pertinent. Logica, lucrand aici, spune ca raspunsul cel mai justificat ar fi sa iti spun: Studio DeLuxe este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Dar nu dorim sa parem ingamfati 🙂 Notiunea de CEL MAI BUN STUDIO DE VIDEOCHAT DIN BUCURESTI sau CEL MAI TARE STUDIO DE VIDEOCHAT DIN BUCURESTI este una relativa, deoarece fiecare intelege prin “bun” altceva. Astfel, unii ar considera un studio bun, daca ofera bonusuri la angajare. Altii ar gasi ca fiind cel mai bun studio de videochat acel studio care ii ofera fix ceea ce cauta: program flexibil sau alte oportunitati, cum ar fi un credit de prima casa, sau altele… La fel de bine, unele modele considera studioul la care lucreaza ca fiind cel mai bun din Bucuresti daca nu se aplica amenzi modelelor (acesta este si cazul nostru, asadar NU APLICAM AMENZI MODELELOR SAU ALTE METODE DE PENALIZARE).

Asadar, draga Alexandra, ramane la latitudinea ta sa iti dai seama cum realizezi in propriul top categorisirea celor mai bune studiouri de videochat din Bucuresti sau din Romania, daca doresti…

Speram ca ti-am raspuns la intrebare,

Open chat