As vrea detalii despre videochatul de acasa non-adult?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariAs vrea detalii despre videochatul de acasa non-adult?

Valeria a intrebat acum 2 luni

As vrea sa intreb detalii despre videochatul non adult. De asemenea as vrea sa desfasor activitatea de videochat de acasa. Trebuie neaparat un laptop de ultima generatie si o camera special amenajata ?

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 2 luni ago

Buna Valeria, iti multumim pentru intrebare. O sa raspundem pe rand la intrebarile tale.

In primul rand, categoria non-adult este potrivita modelelor de videochat incepatoare care sunt mai timide. Conditia principala pentru a avea succes la aceasta sectiune este ca modelul sa cunoasca limba engleza cel putin la nivel mediu. Sumele incasate nu sunt de neglijat si nu exageram daca spunem ca poti castiga la categoria videochat “non-adult” la fel de multi bani ca la categoria “videochat adult” .

Legat de desfasurarea activitatii de videochat de acasa, avem un intreg articol legat de subiectul acesta. Il poti accesa aici: http://www.studiodeluxe.ro/videochat-de-acasa/

Putem sa-ti spunem ca si noi, ca studio de videochat din Bucuresti, colaboram cu fetele noastre de acasa. Singura noastra conditie importanta este ca modelele sa fi petrecut o perioada minima in studio pentru acomodarea cu acest job si pentru a capata o oarecare experienta necesara desfasurarii activitatii de videochat.

Raspunsul la ultima ta intrebare este DA. Pentru activitatea de videochat de acasa , fie adult sau non-adult, va trebui sa ai o camera cu un decor special, un calculator performant, o camera web HD si lumini.
Speram ca raspunsul nostru sa-ti fie de folos !

Open chat