Aplicati amenzi sau alte forme de penalizare la Studio DeLUXE?

Intrebari si Raspunsuri Despre VideochatCategorie: IntrebariAplicati amenzi sau alte forme de penalizare la Studio DeLUXE?

Lili a intrebat acum 2 ani

Buna,

Sunt Lili si ma intereseaza sa aflu cateva detalii inainte de a stabili un interviu la voi, intrucat pana acum sunt interesata de un job la studioul vostru. Se aplica la voi amenzi sau alte metode de penalizare a modelelor?
Multumesc!

1 Raspunsuri
Studio DeLuxe Echipa answered 2 ani ago

Buna Lili,

Sa stii ca am primit aceasta intrebare de multe ori telefonic, pe chatul de pe site sau pe email si este bine ca ne-ai intrebat si tu acest lucru legat de amenzi.

Noi nu aplicam amenzi sau alte metode de penalizare a modelelor. Preferam, sincer, sa discutam de cate ori este cazul cu calm cu modelul respectiv si sa incercam sa rezolvam situatia in care nu respecta anumite lucruri pe cale amiabila, prietenoasa.

Nu trecem la metode de constrangere ca amenzile intrucat nu este deloc constructiv. Asadar, consideram aceste discutii repetate drept un fel de avertismente cu speranta ca nu se vor repeta si, daca nu se remediaza situatia, optam pentru incetarea colaborarii cu respectivul model. Dar, in nici un caz, nu recurgem la amenzi sau alte metode de a taia din castigurile modelului, nu este normal…

Open chat