Visit–X este un site de adult videochat din Germania. Modelele care lucreaza cu acesta pot face bani din sesiuni online, din vanzarea de poze si clipuri sau prin sistemul de mesaje.
Sa incepi sa lucrezi pe Visit-X este foarte usor. Cea mai importanta cerinta pentru a lucra pe acesta este varsta minima de 18 ani. Daca ai varsta minima de 18 ani, ai un computer, o camera web HD si o conexiune la internet esti gata sa incepi cariera de model videochat pe Visit-X.

visit-x-angajari-studio-videochat-bucuresti-deluxe-studio

Informatii generale despre Visit-X:

– Servicii: sesiuni online, clipuri, mesaje
– Categorii : femei, barbati, trans, cupluri
– Procent modele: 30%
– Metode de plata : transfer bancar, paxum
– Chargebackuri : acoperite de site
– Jucarii interactive: lovense
– Program afiliere: da

Cerinte minime pentru a incepe colaborarea cu Visit-X

Cea mai importanta cerinta pentru a lucra pe Visit-X este varsta minima de 18 ani. Nu exista restrictii de gen. Exista insa un proces verificare care va necesita un act de identitate pentru verificarea contului. Celelalte cerinte :

Webcam HD – Vei avea nevoie de asemenea de un webcam performant. Unul cu rezolutie HD este de preferat, acesta va face diferenta la incasari.

PC – De asemenea vei avea nevoie de un computer, de preferat unul recent, nu foarte vechi. Ca sistem de operare se recomanda Windows 10.

Internet de mare viteza – Vei avea nevoie de o conexiunea foarta buna la internet, cu un upload garantat.

Alte recomandari Visit-X – Tastatura si mouse wireless pentru o mobilitate mai usoara, jucarii sexuale, lenjerie, sistem de lumini si alte lucruri care vor ajuta modelul sa aiba succes.

Cat castiga modele de videochat pe Visit-X ?

Toate modelele incep cu un comision de 30% . Toate chargeback-urile sunt acoperite. Plata se face la cerere si ca metode de plata puteti alege intre transfer bancar si Paxum.

Metode de a castiga bani pe Visit-X

Principala metoda de a face bani pe Visit-X este videochat-ul.
Sunt mai multe tipuri de sesiuni de chat, inclusiv private chat si voyeur
De asemenea modelele Visit-X pot face bani si din vanzarea de content . Poti incarca video-urile sau pozele direct pe platforma, setati pretul si Visit-X se ocupa de restul. Nu trebuie sa fi online pentru a vinde content. Poti incarca si teasere promotionale gratuite .
Nu in ultimul rand poti face bani din schimbul de mesaje cu membrii. Pastreaza legatura cu membrii tai fideli si iti vei rotunji veniturile .

Vixit-X este compatibil cu LoveSense

Visit-X permite modelelor sa-si configureze jucariile interactive LoveSense pentru a vibra atunci cand primesc tipsuri. Acest tip de show este foarte profitabil si popular.

Daca esti pregatita sa incepi sa lucrezi pe Visit-X nu mai sta pe ganduri. Inregistrarea este simpla si rapida. Incepe cariera de model de videochat si fii independenta, indiferent daca vei lucra de acasa sau dintr-un studio de videochat.

Te invitam sa faci parte din echipa Studio DeLuxe. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la tel 0759 451 365 sau prin email pe office@studiodeluxe.ro

Fa primul pas spre stabilitatea financiara la care visezi!