Cum sa incepi ca model de videochat pe Erotifix

erotifix-videochat-studio-videochat-bucuresti

Erotifix este o platforma cu procente ridicate care permite modelelor sa castige bani oferind o gama larga de produse si servicii. Odata inregistrate, modelele pot configura ce produse si servicii doresc sa ofere. Toate serviciile oferite vor aparea pe pagina de profil a modelului. Clientii au posibilitatea de a face achizitii prin simpla bifare a ceea ce doresc si prin verificarea pe exact aceeasi pagina, ceea ce face ca totul sa fie foarte rapid si usor. Iata toate informatiile despre Erotifix.

Informatii rapide despre Erotifix:

Servicii: Clips, Skype, Social, Produse, Tribute.
Genuri: Femei, Barbati, Transgender, Cupluri
Procentul de modele: 85%
Plata minima: Nici un minim pe ACH
Optiuni de incasare: Cec, ACH, Paxum
Frecventa platilor: Saptamanal
Chargebacks: Acoperite
Blocaj regional: Nu
Program de afiliere: Model de recomandare
Conturi de studio: Suportate

Ce este necesar pentru a incepe cu Erotifix

Singura cerinta majora pentru a incepe este ca trebuie sa aveti optsprezece ani sau mai mult. Va trebui sa furnizati o copie digitala a unui act de identitate cu fotografie atunci cand va inregistrati pe site. Toate genurile sunt binevenite si orice persoana cu varsta de 18+ poate face bani performand pe site. Daca oferiti servicii, cum ar fi vanzarea de clipuri, veti avea nevoie de continut pentru a vinde sau de tot ceea ce trebuie pentru a produce continutul. Daca oferiti obiecte tangibile, cum ar fi chilotii, veti avea nevoie de obiectele tangibile reale pentru a le vinde.

Cat de mult castiga modelele Erotifix pe Erotifix

Modelele Erotifix castiga 85% din toate vanzarile realizate. Va rugam sa retineti: Exista, de asemenea, o taxa de 5 dolari pe tranzactie, dar clientul ajunge sa plateasca acea taxa de 5 dolari. Toate chargeback-urile sunt acoperite, desi daca exista o tendinta de chargeback-uri asociata unui anumit cont, acesta va fi investigat.

Incasari: Metode de plata si program de plata pe Erotifix

Erotifix plateste modelele pe o baza saptamanala. Perioada de plata dureaza de duminica pana sambata. Nu exista minime pentru platile ACH. Metodele de incasare sunt:

Cec
Cec trimis prin posta
Paxum

Daca sunteti pe Erotifix prin Boleyn Models, puteti indica studioul ca optiune de plata, de asemenea.

Iata toate modalitatile de a castiga pe Erotifix

Vanzarea de sesiuni Skype pe Erotifix

Modelele Erotifix pot vinde sesiuni Skype pe platforma. La sectiunea Produse, exista doua optiuni: Skype si Skype Add-Ons. Puteti adauga diferite pachete / optiuni Skype prin crearea de produse diferite sub Skype. De exemplu; un produs pentru 20 de minute, altul pentru 30 de minute, ect. Suplimentele sunt destul de explicite. Ar putea fi orice, de la o inregistrare a spectacolului pana la diferite fetisuri si tipuri de show-uri.

Vanzarea de imbracaminte / obiecte tangibile pe Erotifix

Erotifix accepta si vanzarea de obiecte tangibile. Acesta poate fi orice: chiloti, sutiene, sosete, pantofi, ect. Pentru a adauga un articol nou pentru vanzare, pur si simplu mergeti la Produse in tabloul de bord si alegeti Imbracaminte din meniul derulant. Introduceti tipul de imbracaminte si selectati pretul. Puteti introduce mai multe articole de imbracaminte (de exemplu, daca doriti sa vindeti atat ciorapi, cat si sutiene), facand un produs pentru fiecare dintre ele.

Abonamente premium la retelele sociale pe Erotifix

Erotifix suporta abonamente premium la social media. Atunci cand activati abonamentele social media premium, modelele pot alege sa activeze / dezactiveze oricare dintre urmatoarele niveluri:

7 zile
30 de zile
6 luni
Pe viata

Pur si simplu bifati casuta din dreptul nivelurilor pe care doriti sa le oferiti si introduceti pretul pentru fiecare dintre ele. Atunci cand achizitionati un abonament pentru retelele sociale, clientii vor fi promovati sa adauge numele de utilizator pentru retelele sociale. Modelele vor primi notificari cu utilizatorul, astfel incat sa il poata adauga la urmaritorii lor.

Este, de asemenea, important de retinut ca Erotifix accepta abonamente/refacturare recurente. nu toate retelele care ofera abonamente de social media accepta abonamente recurente. abonamentele sunt o caracteristica excelenta, deoarece, altfel, modelele sunt nevoite sa urmareasca totul manual.

Urmariri / deblocari din retelele sociale pe Erotifix

Erotifix are o categorie pentru Social Media. Aceasta poate fi folosita pentru o serie de lucruri. Oferiti taxe de deblocare pe diverse retele? Puteti indica acest lucru in cadrul categoriei Social Media. Vanzarea de follow-uri sau mentiuni in social media? Puteti adauga si asta la categoria social media. Pentru a adauga un serviciu de social media, trebuie doar sa selectati social media din lista derulanta, sa introduceti descrierea serviciului si sa stabiliti pretul.

Vanzarea de videoclipuri si seturi foto pe Erotifix

Erotifix accepta atat continut foto, cat si video. Odata inregistrat, la rubrica Produse exista un meniu derulant atat pentru videoclipuri, cat si pentru seturi foto. Selectati fie video, fie foto, denumiti produsul si setati pretul.

Va rugam sa retineti: Erotifix nu asigura livrarea de continut. Orice videoclipuri vandute trebuie sa fie transferate prin intermediul serviciilor unei terte parti si trebuie pastrata chitanta de livrare.

Cereri de continut personalizat pe Erotifix

Erotifix accepta cereri de continut personalizat. Acesta este un lucru care trebuie mai intai activat din tabloul de bord. Odata activat, exista mai multe setari care pot fi configurate:

Cereri de continut personalizat pe Erotifix

Odata activat, modelele pot sa isi stabileasca pretul de baza pe minut, sa indice durata minima si maxima si sa selecteze diversele fetisuri pe care sunt dispuse sa le satisfaca. Este posibil sa se aplice majorari suplimentare la cererile de continut personalizat, in functie de diferitele fetisuri pe care le solicita clientul.

Vanzarea de produse diverse pe Erotifix

Aveti produse de vanzare? Erotifix are o categorie si pentru asta! Fie ca este vorba de haine si articole de imbracaminte, cani, cani, brichete, brelocuri sau altceva, le puteti vinde pe site! Pur si simplu selectati Merchandise din meniul derulant, indicati ce tip de marfa vindeti si stabiliti pretul!

Programul de recomandare a modelelor pe Erotifix

Modelele pot, de asemenea, sa castige bani in plus prin programul de recomandare de pe Erotifix. Ori de cate ori un model listeaza un alt model care are un cont la ei, ei vor da modelului care face referinte 1% din vanzarile noului model.

Producator / Conturi de studio pe Erotifix

Erotifix nu accepta conturi de studio sau de producator. Aceste conturi se comporta diferit fata de contul “standard” de studio. Este doar un singur cont si nu este o configuratie de studio in care studioul poate inregistra modele individuale sub ele. Daca studiourile doresc sa profite de Erotifix, vor trebui sa tina evidenta manuala a vanzarilor si a castigurilor si sa le imparta intre modelele studioului in mod corespunzator.