Beneficiile crearii unei liste de dorinte pe Amazon sunt evidente pentru fetele modele de videochat, dar cum ramane cu expeditorii generosi care fac ca listele de dorinte sa merite? Discutam despre motivul pentru care barbatii fac cadouri modelelor de videochat de pe Amazon.

wishlist-amazon-modele-de-videochat-studio-videochat-bucuresti

Un sondaj realizat pe Twitter realizat de Adult Webcam News indica faptul ca majoritatea barbatilor cumpara cadouri Amazon “doar pentru a fi draguti” cu modelele lor preferate de videochat.

Desi cu totii vrem sa credem ca acest lucru este adevarat pentru fiecare dintre fanii nostri, nu pot sa nu ma intreb daca raspunsul la acest puzzle psihologic ar putea fi putin mai complex. Asadar, iata cateva motive suplimentare pentru care fanul tau numarul unu, doi sau trei ar putea sa iti verifice lista de dorinte de pe Amazon:

Fetisuri bazate pe bani

Fetisurile bazate pe finante sunt destul de comune in lumea videochatului, variind de la dominatia financiara la aranjamentele “sugar daddy”. Nimic nu excita mai mult expeditorul decat sa o rasfete pe fata lui preferata, asa ca aprovizioneaza-ti lista de dorinte Amazon cu mai multe elemente!

Confidentialitate

Plata pentru orice tine de sex poate fi jenanta sau de-a dreptul scandaloasa pentru unii dintre fanii nostri, iar procesatorii de plata stricti nu usureaza lucrurile. In loc sa foloseasca site-urile de videochat sau metodele de plata traditionale, acesti expeditori pot opta sa plateasca pentru serviciile de videochat prin – ati ghicit – lista de dorinte de pe Amazon. Acest lucru permite o tranzactie discreta, care nu iese in evidenta pe un card de credit sau pe un extras de cont bancar, iar fanul dvs. poate in continuare sa se rasfete cu serviciile dvs. incognito.

Chiar este doar dragut

Sau poate ca, doar poate, cavalerismul chiar nu a murit si aveti un fan sincer care daruieste din bunatatea inimii sale. Aceste cadouri “fara obligatii” sunt amintiri tangibile ale admiratiei lor pure pentru tine, asa ca poarta-le/foloseste-le cu mandrie! Aratarea recunostintei tale nu trebuie sa fie exagerata, dar recunoasterea si aprecierea cadoului lor cu un simplu “multumesc” merge foarte departe!

Exista o multime de motive pentru care membrii site-urilor de videochat isi incarca cosurile de cumparaturi online cu cadouri pentru modele, ceea ce face ca lista de dorinte Amazon sa fie o modalitate populara de conectare intre fani si fetele de camere video. Indiferent daca admiratorul tau semi-secret este un aspirant la un sugar daddy sau pur si simplu un gentleman, trimiterea de cadouri ofera o nota personala unica pe care banii nu o pot transmite.