O introducere in elementele de baza ale fetisului subacvatic

ATENTIE: acest fetis este recomandat EXCLUSIV persoanelor care stiu sa inoate. Nu face niciodata ceva ce te poate pune in pericol. Poti opta oricand pentru show-uri realizate in cada.

fetis-in-apa-subacvatic-videochat

“Fetisul subacvatic”, prin insasi natura sa, se potriveste mai bine clipurilor decat show-urilor de videochat, dar si cea de-a doua varianta poate aduce sume frumoase. Spectacolele de videochat realizate in baie sau dus sunt foarte populare, dar de obicei nu merg suficient de departe pentru a satisface fetisistul subacvatic.

Pentru fetisul subacvatic, va trebui sa va scufundati intregul corp – sau cel putin intregul cap – si sa oferiti o vedere clara a fetei si a corpului dumneavoastra in timp ce va aflati sub apa.

Fetisul are foarte mult de-a face cu retinerea respiratiei si este un tip de joc al respiratiei care este inca permis pe majoritatea platformelor.

Nu aveti o carcasa de camera rezistenta la apa sau o configuratie de tip GoPro? Nicio problema! Nu toate videoclipurile subacvatice necesita scufundarea camerei. Exista 2 abordari principale ale fetisului subacvatic, fiecare cu cerinte usor diferite.

Camera si modelul subacvatic

Aceste videoclipuri sunt de obicei filmate intr-o piscina, iar camera este scufundata, filmand modelul care se misca sub apa.

Videoclipurile se pot concentra mai mult pe tinerea respiratiei. Filmarea in apa adanca, care permite o scufundare a corpului completa, poate avea ca rezultat un continut cu adevarat frumos si senzual, daca esti increzator si capabil sa te misti sub apa.

Unele videoclipuri prezinta aceleasi actiuni ca si videoclipurile din cada (mai jos), dar la o scara mai completa a corpului si dintr-un unghi video subacvatic.

Videoclipuri din cada

Videoclipurile filmate in cada sunt de obicei filmate dintr-un unghi deasupra capului si se concentreaza pe modelul care incearca sa isi tina respiratia.

In timp ce fiecare fetisist tinde sa prefere lucruri diferite, unele elemente populare includ deschiderea ochilor sub apa, umflarea obrajilor. Purtarea machiajului este optionala.

Puteti incorpora jocul de rol in videoclip pentru a adauga o anumita varietate, dar videoclipurile scurte (3-5 minute) se vand bine in aceasta categorie, ceea ce face ca acesta sa fie un fetis in care sa te scufunzi fara a investi o tona de timp sau efort.