Notiuni de baza pentru a incepe pe Clips4Sale: Site-ul de top pentru clipuri cu fetisuri

clips4sale-video-fetisuri-studio-videochat-bucuresti

Faceti bani din vanzarea de clipuri cu fetisuri pe Clips4Sale

Clips4Sale este cel mai important site de clipuri cu fetisuri. Chiar daca reteaua este specializata in continut fetisist, interpretii si studiourile sunt si ele binevenite.

Clips4Sale are plati generoase, o baza mare de clienti si o multime de caracteristici interesante. Clips4Sale ruleaza, de asemenea, NexoCams, care permite actorilor sa ofere si mai multe servicii.

Informatii despre Clips4Sale:

Servicii: Clips, Galerii, Abonament, Tributuri
Sex: Barbati: Femei, Barbati, Transgender, Cupluri
Procentul de plata: 60-80%.
Metode de plata: Cec, Depozit direct, Transfer bancar
Plata minima: $50-$150
Program de plata: Lunar
Rambursare taxe: Acoperite
Servicii DMCA: Da
Program de afiliere: Nu
Blocaj regional: Da
Conturi de studio: Da

Ce este necesar pentru a incepe pe Clips4Sale ?

Singura cerinta majora este ca toti cei care se inscriu trebuie sa aiba cel putin 18 ani. La inregistrare este necesar un act de identitate ca dovada a varstei. Varsta tuturor artistilor care apar in orice continut trebuie, de asemenea, sa fie verificata. Exista, de asemenea, un minim de 10 clipuri pentru a incepe pe Clips4Sale.

Toate genurile sunt binevenite: Femei, barbati, transsexuali

Toate genurile sunt binevenite pe Clips4Sale. Femei, barbati si transsexuali pot castiga bani producand si incarcandu-si clipurile pe site. Cuplurile si grupurile sunt, de asemenea, permise, atata timp cat toti cei care apar in continut au peste 18 ani, iar documentatia corecta este in vigoare.

Ce procentaj plateste Clips4Sale?

Clips4Sale are mai multe proprietati web diferite care sunt specializate in servicii diferite. Fiecare serviciu vine cu un procent diferit. Iata care este defalcarea:

Clip Store: 60%
Magazin de imagini: 60%
Magazin de DVD-uri: 75%
Site de membru: 60%
Tribut: 80%

Clips4Sale : Optiuni de retragere a banilor, plata minima si program de plata

Plata minima este de 50 $ (150,00 $ minim pentru producatorii internationali). Odata atins pragul minim de plata, veti fi eligibil pentru a primi o plata. Platile sunt efectuate o data pe luna, pe data de 7 a fiecarei luni, pentru veniturile din vanzari din luna precedenta. Iata care sunt optiunile de incasare acceptate:

Cec – Gratuit
ACH – Gratuit
Transfer bancar – Taxele variaza in functie de locatie

Cum sa castigi bani pe Clips4Sale

Faceti bani din vanzarea de videoclipuri pentru adulti / fetisuri pe Clips4Sale

Principalul obiectiv al Clips4Sale este vanzarea de videoclipuri. Clips4Sale este specializat in continut fetisist. Desi continutul fetis este principalul obiectiv, sunt acceptate si modelele de vanilie, iar multe modele de vanilie isi gasesc succesul si pe site-ul de clipuri. Odata inregistrate, modelele / studiourile Clips4Sale isi pot incarca continutul, pot seta informatiile si preturile. Clips4Sale se ocupa de toate operatiunile de gazduire, vanzare si livrare a continutului achizitionat.

Fiti platite din tributuri / donatii pe Clips4Sale

In plus fata de vanzarile de videoclipuri, modelele si studiourile Clips4Sale pot accepta si tributuri si donatii. Tributurile si donatiile aduc, de asemenea, un procent mult mai mare decat vanzarile de clipuri. Pentru toate tributurile, veti castiga 80% din suma donata. Clips4Sale are, de asemenea, un generator de butoane omagiale la indemana, care faciliteaza adaugarea de butoane omagiale pe site-ul sau blogul dumneavoastra.

NexoCams: Fancluburi si spectacole in direct prin webcam

Celalalt mod de a face bani prin Clips4Sale este prin intermediul celuilalt produs al lor, NexoCams. NexoCams este alimentat de Clips4Sale si foarte integrat in Clips4Sale. Cu NexoCams, modelele pot face bani si din abonamente la fancluburi premium si spectacole live prin webcam.

Clips4Sale ofera protectie impotriva rambursarilor de plata

Clips4Sale ofera protectie impotriva rambursarilor, atata timp cat acestea nu depasesc 2% din vanzarile nete. Chargebacks este atunci cand cineva anuleaza o plata, fie din cauza furtului si fraudei cu cardul de credit, fie din alte motive. Protectia impotriva returnarilor de debit inseamna ca modelele si studiourile Clips4Sale nu vor avea fondurile deduse din contul lor, ori de cate ori o taxa este anulata.

Anti-piraterie prin DMCAForce si DigiRegs pe Clips4Sale

Clips4Sale a incheiat un parteneriat cu DMCAForce si DigiRegs pentru a oferi protectie DMCA si antipiraterie de top. DigiRegs utilizeaza o tehnologie speciala pentru a incorpora un identificator in continut. Acest lucru face mult mai usor de detectat continutul furat care este incarcat pe site-urile tube si pe alte site-uri web. DMCAForce este o agentie DMCA care monitorizeaza in mod activ continutul furat si foloseste mai multe metode pentru a obtine eliminarea acestuia, odata descoperit.

Primiti plati zilnice pe Clips4Sale prin intermediul Boleyn Models

Sunteti interesat sa primiti plati zilnice in loc de plati lunare? verificati Boleyn Models! Boleyn Models este un studio popular de camming / site de clipuri care este cel mai popular pentru functia lor de plata zilnica. Boleyn Models isi primesc castigurile din toate retelele din care fac parte adaugate zilnic! Poti sa te asociezi cu Boleyn pentru retelele pentru care doresti plata zilnica si sa lucrezi independent pe retelele pentru care nu doresti plata zilnica. Tineti cont de faptul ca Boleyn Models ia 5%.

Clips4Sale – Invatare si training

Clips4Sale ofera o serie de resurse pentru modelele si studiourile lor. Blogul lor contine o multime de resurse utile pentru modele. Au, de asemenea, cateva serii video live si inregistrate care ajuta la invatare. Aceste serii sunt explicate mai jos.

Clips4Sale Webinarii Clips4Sale: Clips4Sale gazduieste in mod regulat seminarii web care trec in revista o gama larga de subiecte C4S. Participantii au, de asemenea, posibilitatea de a pune intrebari la care li se raspunde in direct.

In The Clip Zone: In The Clip Zone este o alta serie realizata de Clips4Sale. Proprietarul Neil sare in direct cu un studio Clips4Sale, unde vorbesc despre strategii, despre industrie si multe altele!

Clips4Sale sprijina studiourile, producatorii si modelele independente

Fie ca sunteti un model solo / independent sau un producator, Clips4Sale sprijina toate tipurile de producatori de continut! Toate conturile Clips4Sale sunt, din punct de vedere tehnic, “studiouri”. Studioul poate fi condus de un model solo independent si poate prezenta doar continutul lor. Studioul poate fi administrat de un producator, prezentand o gama larga de talente pe care le filmeaza. Oricine poate face bani vanzandu-si videoclipurile fetisiste pe site-ul lor.

Sunt acceptate atat clipurile fetisiste, cat si cele clasice

Clips4Sale este cel mai important site de clipuri fetisiste si este axat in primul rand pe fetisism. Daca esti un model fetisist, Clips4Sale este o necesitate. Daca continutul dvs. este in principal legat de sex clasic, va puteti vinde clipurile pe Clips4Sale. Totusi, daca faci doar videoclipuri de vanilie, este sugerat sa arunci o privire asupra continutului fetisist. Imbratisarea fetisurilor poate adauga varietate la magazinul tau de clipuri si s-ar putea sa gasesti un fetis care sa fie nebuneste de profitabil pentru tine.

Blocaj regional: Blocati anumite tari pe Clips4Sale

Clips4Sale accepta blocarea regionala.

Studiourile Clips4Sale sunt capabile sa blocheze anumite tari. Blocarea unor regiuni specifice poate reduce semnificativ sansele ca cineva sa va vada online. Odata blocat, nimeni din acea tara nu va putea sa va vada magazinul sau continutul.

Incepeti sa vindeti videoclipuri pe Clips4Sale! Vino in echipa Studio DeLuxe si te ajutam sa castigi bani prin munca ta! 0759 451 365 / office@studiodeluxe.ro

Sunteti gata sa va deschideti propriul magazin Clips4Sale?  Atata timp cat aveti minimul de 10 clipuri si toata documentatia de verificare a varstei, va puteti deschide propriul magazin Clips4Sale. Alaturati-va uneia dintre cele mai mari comunitati fetisiste si profitati de ratele mari de plata si de trafic. In plus, oferiti si mai multe servicii pe NexoCams. Incepeti astazi! Te asteptam la un interviu de angajare la Studio DeLuxe si poti castiga bani si pe Clips4Sale. Suna-ne la 0759 451 365 sau trimite-ne email pe office@studiodeluxe.ro. Te asteptam!