Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

chaturbate

 

 

 

Odata ce ati fost verificat din punct de vedere al varstei, membrii comunitatii va pot trimite bacsisuri (tipsuri) cu jetoane (tokens). Veti vedea o notificare in chat care indica numele de utilizator al celui care a trimis bacsisul si suma pe care a dat-o. Bacsisurile sunt insotite de un efect sonor (daca nu il dezactivati) si va actualizeaza instantaneu soldul de jetoane (tokens).

O multime de modele de videochat independente au anumite sume de jetoane (tokens) care ii determina sa faca anumite lucruri, cum ar fi sa-si dea jos camasa sau sa joace un joc. Luati in considerare crearea unui meniu de bacsisuri (tipsuri) in biografia dvs. si/sau in cadrul unei aplicatii sau al unui bot pentru a le permite membrilor comunitatii sa stie ce sume de jetoane (tokens) va entuziasmeaza si cum. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la stabilirea unor linii directoare pentru ceea ce va simtiti confortabil sa faceti. Exista, de asemenea, disponibile Bots utile care va posteaza meniul de bacsisuri atunci cand un spectator intra in camera dvs.: https://chaturbate.com/bots/

Puteti, de asemenea, sa stabiliti obiective de bacsis pentru a incuraja membrii sa dea bacsisuri inainte de a va pune show-ul. Aplicatiile si Bots sunt, de asemenea, utile pentru a urmari progresul obiectivului de bacsis.

Nu uitati, jetoanele (tokens) ar trebui sa fie trimise de membrii comunitatii atunci cand se bucura de show-ul dvs. si nu pentru a incerca sa va ceara ceva. Daca vedeti pe cineva cerand ceva, va rugam sa anuntati suportul. Moderatorii pot fi, de asemenea, de ajutor in aceste cazuri.

Pentru a va incasa jetoanele (tokens) si a fi platita, mergeti la pagina “Broadcast Yourself” si faceti clic pe “Token Stats”, acolo veti vedea un link pentru “Transfer token-uri in bani”. Odata ce jetoane (tokens)le (tokens) tale sunt convertite, plata va fi procesata in functie de selectiile tale de aici: https://www.chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/

Un fan club Chaturbate este un program de membru care permite fanilor dvs. sa va sustina si sa primeasca avantaje pentru fani. Fanii dvs. vor putea initia mesaje private, iar numele lor de utilizator vor aparea in verde atunci cand se afla in camera dvs. de chat. De asemenea, va incurajam sa oferiti beneficii suplimentare fanilor dvs. pentru a contribui la cresterea numarului de abonamente, cum ar fi fotografii exclusive pentru clubul de fani, videoclipuri si acces gratuit la show-uri ascunse.

Puteti stabili pretul fan clubului dvs., de la 50 la 2500 de jetoane (tokens) pe luna. Fanii dvs. se pot abona prin intermediul cardului de credit sau al jetoanelor (tokens). Daca platesc prin card de credit, veti primi automat jetoane (tokens) in fiecare luna, atunci cand vor fi facturati. Daca platesc cu jetoane (tokens), vor fi facturati in transe de 3 luni, iar tu vei primi in avans jetoane (tokens) pentru cele 3 luni de abonament.

Activati fan clubul dvs. in fila “Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate), la “Fan Club Settings” (Setari fan club).

Jetoanele (tokens) pot fi trimise numai catre modelele de videochat care sunt verificate din punct de vedere al varstei.

Pentru a trimite un tips (tokens) unui model de videochat, apasati butonul verde “Send Tip” de sub fereastra camerei.

O scurtatura pentru a da bacsis in chat este sa tastati “/tip 50”, inlocuind numarul cu orice suma pe care doriti sa o dati ca bacsis.

Pentru a trimite un bacsis unui model de videochat offline, apasati butonul verde “Send Tip” (Trimiteti bacsis) de deasupra biografiei acestuia

Pachetele noastre de jetoane (tokens) sunt dupa cum urmeaza:
100 de jetoane (tokens) pentru 10,99 dolari
200 de jetoane (tokens) pentru 20,99 $ (bonus de 5%)
500 de jetoane (tokens) pentru 44,99 $ (22% bonus)
750 de jetoane (tokens) pentru 62,99 $ (31% bonus)
1000 de jetoane (tokens) pentru $79.99 (37% Bonus)
1255 jetoane (tokens) pentru 99,99 $ (38% bonus)
2025 jetoane (tokens) pentru 159,99 $ (39% Bonus)
Daca achizitionati jetoane (tokens) prin transfer bancar, cec sau mandat postal, puteti cumpara orice suma peste 159,99 dolari, care va fi creditata la 0,08 dolari pe jeton (token). De exemplu, o achizitie de $350.00 va va aduce 4.375 de jetoane (tokens).

Pentru a cumpara jetoane (tokens) pe Chaturbate.com puteti sa:

(1) dati click pe “Get More Tokens” in caseta de langa suma de jetoane (tokens) in timp ce sunteti conectat la contul dumneavoastra Chaturbate:

(2) in timp ce va aflati in camera de chat a emitatorului, faceti clic pe linkul “Obtineti mai multe jetoane (tokens)” (sub camera modelului), sau faceti clic pe butonul “Send Tip” si apoi faceti clic pe linkul “Buy tokens” care apare in fereastra pop-up:

Token-urile pot fi achizitionate folosind oricare dintre urmatoarele metode convenabile:

Card de credit
Card de debit
Transfer bancar
Bitcoin
Mandat postal
Cec certificat
Alte metode*

“Alte metode”: in functie de locatia dvs., sunt oferite pana la 37 de metode de plata alternative, altele decat cele enumerate mai sus. Va rugam sa alegeti “Epoch” ca optiune de plata si sa analizati meniul derulant pentru metodele de plata aplicabile oferite in locatia dvs.

Pachetele noastre de jetoane (tokens) va sunt disponibile in momentul in care alegeti sa adaugati credite in contul dumneavoastra. Daca sunteti interesat sa cumparati un pachet de jetoane (tokens) mai mare decat cel disponibil pentru dvs. va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Atunci cand cumparati jetoane (tokens) prin cec certificat sau mandat postal, puteti cumpara orice suma dorita (MIN 160,00 $). Suma cumparata va fi creditata la 0,08 USD per jeton (token). De exemplu, o achizitie de 350,00 USD va avea ca rezultat 4.375 de jetoane (tokens) creditate in contul dvs.

Achizitionarea prin card de credit sau de debit:

Titlul imaginii

Utilizarea unui card de credit sau de debit este cea mai simpla si mai rapida modalitate de a cumpara jetoane (tokens) pe Chaturbate. Atunci cand faceti clic pe “Get More” (Obtineti mai mult) in casuta de langa suma dvs. de jetoane (tokens) in timp ce sunteti conectat, veti vedea ca Cardul de credit este prima optiune. Acceptam Visa, MasterCard si Discover.

Achizitionarea prin transfer bancar:

Achizitia minima pentru transferuri bancare este de 250,00 USD. Toate achizitiile sunt creditate la 0,08 USD per token. Contactati serviciul de asistenta pentru a primi cele mai recente informatii despre transferuri bancare. Suma primita va fi creditata la 0,08 USD per token. De exemplu, o achizitie de 350,00 USD va avea ca rezultat 4.375 de jetoane (tokens) creditate in cont.

Bitcoin:

Puteti achizitiona jetoane (tokens) cu bitcoin accesand “Get More” tokens (Obtineti mai multe jetoane (tokens)) in partea dreapta sus a ecranului principal. Alegeti optiunea “bitcoin”, introduceti numarul de jetoane (tokens) pe care doriti sa le cumparati (minimum 1.250 de jetoane (tokens)) si treceti la pasul urmator. Acolo vei scana codul QR de pe fila “Scan” cu aplicatia Bitpay sau vei trimite bitcoin la adresa populata de pe fila “Copy”.

Achizitionarea prin mandat postal sau cec certificat:

Daca doriti sa achizitionati token-uri prin trimiterea unui cec certificat (emis de o banca) sau a unui ordin de plata, va rugam sa faceti plata platibila catre MultiMedia LLC si sa o trimiteti la adresa:

Multi Media LLC
123 SE 3rd Ave #497
Miami, FL 33131

Va rugam sa va asigurati ca e-mailul si numele dvs. de utilizator sunt atasate sau notate pe linia memo a cecului. Cecurile certificate si ordinele de plata sunt acceptate numai in USD$. Suma minima este de 160,00 USD.

Ne pare rau sa va informam ca Chaturbate nu accepta in prezent cecuri personale. Va rugam sa verificati metodele de plata oferite. Daca nu reusiti sa gasiti o metoda care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Achizitionarea prin alte metode de plata:

Chaturbate ofera peste 37 de alte metode de plata, in plus fata de cele enumerate mai sus. Acestea sunt rapide, sigure si usor de utilizat. Daca sunteti interesat sa folositi oricare dintre aceste metode, va rugam sa selectati Epoch si sa derulati in jos pentru a vedea optiunile disponibile in zona dumneavoastra.

Open chat