Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

chaturbate

 

 

 

Odata ce ati fost verificat din punct de vedere al varstei, membrii comunitatii va pot trimite bacsisuri (tipsuri) cu jetoane (tokens). Veti vedea o notificare in chat care indica numele de utilizator al celui care a trimis bacsisul si suma pe care a dat-o. Bacsisurile sunt insotite de un efect sonor (daca nu il dezactivati) si va actualizeaza instantaneu soldul de jetoane (tokens).

O multime de modele de videochat independente au anumite sume de jetoane (tokens) care ii determina sa faca anumite lucruri, cum ar fi sa-si dea jos camasa sau sa joace un joc. Luati in considerare crearea unui meniu de bacsisuri (tipsuri) in biografia dvs. si/sau in cadrul unei aplicatii sau al unui bot pentru a le permite membrilor comunitatii sa stie ce sume de jetoane (tokens) va entuziasmeaza si cum. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la stabilirea unor linii directoare pentru ceea ce va simtiti confortabil sa faceti. Exista, de asemenea, disponibile Bots utile care va posteaza meniul de bacsisuri atunci cand un spectator intra in camera dvs.: https://chaturbate.com/bots/

Puteti, de asemenea, sa stabiliti obiective de bacsis pentru a incuraja membrii sa dea bacsisuri inainte de a va pune show-ul. Aplicatiile si Bots sunt, de asemenea, utile pentru a urmari progresul obiectivului de bacsis.

Nu uitati, jetoanele (tokens) ar trebui sa fie trimise de membrii comunitatii atunci cand se bucura de show-ul dvs. si nu pentru a incerca sa va ceara ceva. Daca vedeti pe cineva cerand ceva, va rugam sa anuntati suportul. Moderatorii pot fi, de asemenea, de ajutor in aceste cazuri.

Pentru a va incasa jetoanele (tokens) si a fi platita, mergeti la pagina “Broadcast Yourself” si faceti clic pe “Token Stats”, acolo veti vedea un link pentru “Transfer token-uri in bani”. Odata ce jetoane (tokens)le (tokens) tale sunt convertite, plata va fi procesata in functie de selectiile tale de aici: https://www.chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/

Jetoanele (tokens) pot fi trimise numai catre modelele de videochat care sunt verificate din punct de vedere al varstei.

Pentru a trimite un tips (tokens) unui model de videochat, apasati butonul verde “Send Tip” de sub fereastra camerei.

O scurtatura pentru a da bacsis in chat este sa tastati “/tip 50”, inlocuind numarul cu orice suma pe care doriti sa o dati ca bacsis.

Pentru a trimite un bacsis unui model de videochat offline, apasati butonul verde “Send Tip” (Trimiteti bacsis) de deasupra biografiei acestuia

Open chat