Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Platile zilnice ofera modelelor de videochat optiunea de a-si primi banii mai repede.

Pentru a va califica pentru plata la zi pe Chaturbate.com :

Modelele de videochat cu sediul in SUA trebuie sa fi primit deja 2 plati normale
Modelele de videochat internationale (Romania, de exemplu) trebuie sa fi primit deja 4 plati normale

Nu va calificati inca pentru plata la zi pe Chaturbate.com ? Contactati suportul si vom vedea daca puteti fi adaugat la program.

Modelele de videochat pot solicita o plata zilnica doar dupa ce isi incaseaza jetoane (tokens)le (tokens) in „Token Stats”. Daca nu va convertiti jetoane (tokens)le (tokens), nu veti vedea nicio suma disponibila pentru a solicita o plata zilnica. Odata ce ati convertit jetoane (tokens)le (tokens), veti vedea bani in casuta „Suma disponibila”.

Platile zilnice sunt procesate in fiecare zi lucratoare. Daca primiti Paxum, ar trebui sa primiti plata zilnica in termen de 1 zi lucratoare. Daca primiti un cec, ACH sau Wire, plata va fi trimisa in urmatoarea zi lucratoare. Exemplu: Daca solicitati un transfer bancar pentru plata zilnica intr-o vineri seara, acesta nu va fi trimis pana luni dimineata.

Exista o taxa de 3,95$ pentru utilizarea platilor zilnice. Taxa este perceputa doar o singura data pe zi, astfel incat puteti adauga la cererea de plata zilnica de mai multe ori in aceeasi zi si veti fi taxat doar o singura data.

Veti avea nevoie de cel putin 20,00$ in jetoane (tokens) convertite inainte de a putea solicita o plata zilnica prin cec, ACH sau Paxum. Veti avea nevoie de cel putin $500.00 in jetoane (tokens) convertite inainte de a putea solicita o plata zilnica pentru Wire. De asemenea, daca exista o taxa de procesare pentru metoda dvs. de plata, „Suma disponibila” trebuie sa acopere aceasta taxa, pe langa minimul de mai sus.

Puteti solicita o plata zilnica in partea de jos a https://chaturbate.com/affiliates/stats/. Daca va calificati, veti vedea o sectiune intitulata Solicita plata zilnica. Daca nu va calificati inca, va rugam sa contactati suportul pentru a vedea daca puteti fi adaugat.

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!