Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

chaturbate

 

 

 

Fiti constiente de faptul ca exista o suma minima necesara pentru a obtine o plata, majoritatea metodelor incep de la un minim de $50.00.

Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-31) din fiecare luna si sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Va rugam sa retineti ca trebuie sa convertiti jetoane (tokens) pentru ca acestea sa apara in “Suma disponibila” pentru plata zilnica.

Puteti vedea “Suma disponibila” pentru plata zilnica pe Chaturbate.com in partea de jos a https://chaturbate.com/affiliates/stats/.

Cum pot accesa platile zilnice pe Chaturbate.com ?

Exista doua moduri de a accesa platile zilnice:

Statisticile Token

Mergeti la Broadcast Yourself si faceti clic pe fila “Token Stats”. Incaseaza suma dorita de jetoane (tokens) facand clic pe butonul “Convert To Cash”.

Dupa ce sunteti redirectionat catre pagina “Stats”, veti vedea “Amount Requested” (Suma solicitata). Aceasta va arata suma in dolari a jetoane (tokens)lor pe care le-ati convertit.
Pentru a primi plata zilnica, faceti clic pe butonul “Submit Request” (Trimiteti cererea).

Statistici

Mergeti la chaturbate.com/affiliates/stats/ si sub rubrica “Request Daily Payout” (Solicitati plata zilnica), faceti clic pe “Submit Request” (Trimiteti cererea).
Va rugam sa retineti ca:

Ar trebui sa pastrati “Suma solicitata” asa cum apare daca doriti in continuare sa fiti platit bisaptamanal.

Puteti primi o plata zilnica doar intre luni si vineri, inainte de ora 1:00 AM MST.

Odata ce ati trimis informatiile de plata, va trebui sa trimiteti un e-mail la asistenta pentru a va revizui plata minima sau adresa de plata.

Daca primiti cecuri de la noi si trebuie sa schimbati adresa postala din dosar, va rugam sa ne trimiteti adresa la care doriti sa fie trimise cecurile si va vom actualiza informatiile.

Daca doriti sa vizualizati informatiile dvs. de plata actuale, va rugam sa vizitati https://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Va informam ca toate platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Perioada de plata semestriala cade pe 1 si 16 ale fiecarei luni. Va vom trimite o notificare prin e-mail care va va alerta cu privire la orice plata efectuata in contul dumneavoastra.

 

Plata prin plata la zi pe Chaturbate.com

Aceasta functie ofera modele de videochatlor optiunea de a-si converti zilnic jetoane (tokens)le (tokens) in numerar si este disponibila la nivel international. Pentru a se califica, modelele de videochat cu sediul in SUA trebuie sa fi primit deja doua plati de la Chaturbate, iar modelele de videochat internationali trebuie sa fi primit deja patru plati.
Modelele de videochat pot solicita o plata zilnica dupa ce isi incaseaza jetoane (tokens)le (tokens) in “Token Stats”. Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Va rugam sa lasati intre 1 si 3 zile pentru procesarea platii, deoarece birourile noastre sunt inchise in weekend si de sarbatori.

Plata prin depunere directa

Daca primiti plata prin Depozit Direct, toate platile sunt efectuate in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Va rugam sa acordati 2-7 zile lucratoare pentru ca banca dvs. sa proceseze depunerea.

Plata prin cec

Daca primiti plata cu cecuri prin posta, acestea sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. In informatiile de mai jos a fost listat termenul de sosire a cecurilor:

2-7 zile lucratoare pentru intern (in SUA)
7-10 zile lucratoare pentru Canada
2-6 saptamani pentru international

Plata prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin

Daca primiti plati prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin, platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Ar trebui sa primiti fondurile in contul dvs. in aceeasi zi in care sunt trimise.

Motivele comune pentru care nu ati primit o plata includ:

Nu a fost generata o plata. Uneori, modelele de videochat cred ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.
USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o. Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul si va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Daca o plata pe care incercam sa v-o trimitem esueaza, fondurile vor fi adaugate inapoi in contul dumneavoastra Chaturbate. Va sugeram sa va actualizati informatiile de plata, dupa care puteti solicita o plata zilnica pentru plata returnata in partea de jos a https://chaturbate.com/affiliates/stats/.

Chaturbate ofera plati prin Bitcoin. Pentru a primi o plata Bitcoin (“BTC”), exista o suma minima de plata de 200,00 $, iar taxa de plata Bitcoin este de 0,0004 BTC pe cerere de plata. Puteti vedea echivalentul actual in USD al taxei de 0,0004 BTC verificand un site de conversie valutara, cum ar fi https://currencymatrix.com/convert/0.0004-btc-to-usd; cu toate acestea, asa cum se mentioneaza mai jos, din cauza volatilitatii BTC, rata in vigoare la momentul finalizarii tranzactiei dvs. poate varia fata de momentul in care a fost solicitata tranzactia dvs.

Pentru a trimite o plata Bitcoin, noi achizitionam BTC si, pe baza sumei de USD care va este platita, va trimitem suma corespunzatoare de Bitcoin, asa cum este determinata in momentul in care achizitionam Bitcoin.

Dupa ce rata Bitcoin este generata, Bitcoin va este trimisa cat mai curand posibil.

Pentru platile zilnice, ne vom stradui sa achizitionam suma necesara de Bitcoin la ora 3:00 AM, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri interne sau probleme care nu sunt sub controlul nostru, suntem obligati sa trimitem BTC-ul in termen de 12 ore de la extragerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Pentru platile semilunare, vom incerca sa achizitionam Bitcoin necesar la ora 15:00, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri sau probleme interne care nu depind de noi, suntem obligati sa trimitem BTC in termen de 12 ore de la obtinerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Din cauza sansei de fluctuatie a ratei Bitcoin, la discretia noastra, putem anula cererile de plata care nu sunt trimise in termen de 12 ore de la generarea ratei. Cu titlu de exemplu si fara a se limita la acestea, un motiv pentru o plata intarziata poate fi necesitatea de a ne trimite documentatia inainte de a putea emite plata. In cazul in care o cerere de plata Bitcoin este anulata, va trebui sa solicitati o noua plata.

Fluctuatiile cursului Bitcoin intre momentul in care este extrasa rata si momentul in care va este trimisa Bitcoin pot face ca echivalentul in USD al sumei pe care o primiti sa fie diferit de suma pe care o asteptati. Prin utilizarea metodei de plata Bitcoin, sunteti de acord ca exista posibilitatea ca rata sa fluctueze si acceptati suma de BTC pe care o primiti. Daca nu va simtiti confortabil cu posibilitatea fluctuatiei Bitcoin, va recomandam cu tarie sa alegeti o metoda de plata mai stabila.

Daca aveti intrebari, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Suma minima pe care trebuie sa o castigati pentru a primi plata depinde de metoda de plata pe care o alegeti. Majoritatea metodelor de plata au un minim de 50$ castigati. Puteti vedea o lista completa a metodelor de plata si plata minima corespunzatoare pe pagina noastra de informatii despre plata.

Atunci cand completati pagina de informatii despre plata, puteti alege o plata minima mai mare pentru a primi plati mai mari.

Platile minime pot fi modificate in orice moment, daca doriti sa schimbati acest lucru, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Daca nu castigati suma minima necesara intr-o perioada de plata, soldul dvs. se va prelungi in urmatoarea perioada de plata pana cand se atinge minimul.

Open chat