Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

chaturbate

 

 

 

1. Utilizati retelele de socializare. Directionati traficul catre camera dvs. de chat fiind activi pe platformele de socializare, cum ar fi Twitter. Pastrati hashtag-uri pregatite pentru a le copia si lipi in postarile dvs. pe toate dispozitivele dvs. Urmariti-ne pe Twitter @chaturbate. Va putem ajuta sa va promovam la adeptii nostri.

2. Fiti angajant! Vorbiti cu utilizatorii din camera dvs. si rugati-i sa va urmareasca. Desi ar trebui sa interactionati cu toti utilizatorii din camera dvs., amintiti-va ca utilizatorii albastri si mov au jetoane (tokens), iar cei gri au intotdeauna posibilitatea de a cumpara jetoane (tokens). Tineti cont de faptul ca un utilizator anonim ar putea fi cel mai mare fan al dumneavoastra. Incurajati utilizatorii anonimi sa isi creeze un cont si sa apese pe butonul “+FOLLOW”!

3. Cereti fanilor dvs. sa va ajute sa va imbunatatiti configuratia camerei web cu un laptop sau o camera web noua. 4. Completati-va garderoba de cameramani cu lenjerie intima sau poate cu jucarii noi. Fanii vor sa te vada fericita si cu succes si vor dori sa te ajute!

4. Completeaza-ti biografia. Biografia ta este prima ta ocazie de a le povesti utilizatorilor despre tine si de a explica regulile camerei tale de chat. Va recomandam sa acordati putin timp si sa va ganditi la biografia dvs. pentru ca aceasta face diferenta.

5. Verifica-ti conexiunea. Folositi o conexiune la internet prin cablu, daca este posibil, sau asigurati-va ca aveti o conexiune puternica la routerul dvs. wireless. Este recomandat sa aveti internet de mare viteza, asa ca verificati optiunile de upgrade pe care le puteti avea cu ISP-ul dvs.

Open chat