Vrei sa lucrezi complet legal ca model de videochat pe Chaturbate.com ? Ai gasit studioul de videochat ideal! Poti lucra pe Chaturbate.com in cadrul Studio DeLuxe
Facem angajari modele de videochat asadar programeaza un interviu de angajare la Studio DeLuxe (Bucuresti) sunand la 0759 451 365 sau prin email pe office@studiodeluxe.ro
Te asteptam in echipa noastra de profesionisti!

Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Odata ce ati fost verificat din punct de vedere al varstei, membrii comunitatii va pot trimite bacsisuri (tipsuri) cu jetoane (tokens). Veti vedea o notificare in chat care indica numele de utilizator al celui care a trimis bacsisul si suma pe care a dat-o. Bacsisurile sunt insotite de un efect sonor (daca nu il dezactivati) si va actualizeaza instantaneu soldul de jetoane (tokens).

O multime de modele de videochat independente au anumite sume de jetoane (tokens) care ii determina sa faca anumite lucruri, cum ar fi sa-si dea jos camasa sau sa joace un joc. Luati in considerare crearea unui meniu de bacsisuri (tipsuri) in biografia dvs. si/sau in cadrul unei aplicatii sau al unui bot pentru a le permite membrilor comunitatii sa stie ce sume de jetoane (tokens) va entuziasmeaza si cum. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la stabilirea unor linii directoare pentru ceea ce va simtiti confortabil sa faceti. Exista, de asemenea, disponibile Bots utile care va posteaza meniul de bacsisuri atunci cand un spectator intra in camera dvs.: https://chaturbate.com/bots/

Puteti, de asemenea, sa stabiliti obiective de bacsis pentru a incuraja membrii sa dea bacsisuri inainte de a va pune show-ul. Aplicatiile si Bots sunt, de asemenea, utile pentru a urmari progresul obiectivului de bacsis.

Nu uitati, jetoanele (tokens) ar trebui sa fie trimise de membrii comunitatii atunci cand se bucura de show-ul dvs. si nu pentru a incerca sa va ceara ceva. Daca vedeti pe cineva cerand ceva, va rugam sa anuntati suportul. Moderatorii pot fi, de asemenea, de ajutor in aceste cazuri.

Pentru a va incasa jetoanele (tokens) si a fi platita, mergeti la pagina „Broadcast Yourself” si faceti clic pe „Token Stats”, acolo veti vedea un link pentru „Transfer token-uri in bani”. Odata ce jetoane (tokens)le (tokens) tale sunt convertite, plata va fi procesata in functie de selectiile tale de aici: https://www.chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/

Un fan club Chaturbate este un program de membru care permite fanilor dvs. sa va sustina si sa primeasca avantaje pentru fani. Fanii dvs. vor putea initia mesaje private, iar numele lor de utilizator vor aparea in verde atunci cand se afla in camera dvs. de chat. De asemenea, va incurajam sa oferiti beneficii suplimentare fanilor dvs. pentru a contribui la cresterea numarului de abonamente, cum ar fi fotografii exclusive pentru clubul de fani, videoclipuri si acces gratuit la show-uri ascunse.

Puteti stabili pretul fan clubului dvs., de la 50 la 2500 de jetoane (tokens) pe luna. Fanii dvs. se pot abona prin intermediul cardului de credit sau al jetoanelor (tokens). Daca platesc prin card de credit, veti primi automat jetoane (tokens) in fiecare luna, atunci cand vor fi facturati. Daca platesc cu jetoane (tokens), vor fi facturati in transe de 3 luni, iar tu vei primi in avans jetoane (tokens) pentru cele 3 luni de abonament.

Activati fan clubul dvs. in fila „Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate), la „Fan Club Settings” (Setari fan club).

Jetoanele (tokens) pot fi trimise numai catre modelele de videochat care sunt verificate din punct de vedere al varstei.

Pentru a trimite un tips (tokens) unui model de videochat, apasati butonul verde „Send Tip” de sub fereastra camerei.

O scurtatura pentru a da bacsis in chat este sa tastati „/tip 50”, inlocuind numarul cu orice suma pe care doriti sa o dati ca bacsis.

Pentru a trimite un bacsis unui model de videochat offline, apasati butonul verde „Send Tip” (Trimiteti bacsis) de deasupra biografiei acestuia

Puteti achizitiona jetoane (tokens) cu criptomoneda accesand „Get More” jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii. Alegeti optiunea „Criptomoneda”, introduceti numarul de jetoane (tokens) pe care doriti sa le cumparati (minim 100 de jetoane (tokens)) si treceti la pasul urmator.

Acolo vei scana codul QR de pe fila „Scan” cu aplicatia portofelului tau sau vei trimite suma corecta de criptomonede la adresa populata de pe fila „Copy”.

Cat de repede imi primesc jetoanele (tokens) dupa ce am cumparat cu criptomonede (bitcoin) pe Chaturbate.com ?

Veti primi jetoanele (tokens) dupa o achizitie de criptomoneda reusita la scurt timp dupa confirmare. Daca vi se pare ca token-urile dvs. dureaza mult timp pentru a fi creditate dupa cumparare, va rugam sa contactati serviciul nostru de asistenta.

Cum imi monitorizez facturile de criptomonede pe Chaturbate.com ?

Puteti vizualiza facturile dvs. de criptomonede accesand https://chaturbate.com/tipping/coin_invoices/. Statutul „Expirat” inseamna ca nu ati platit o factura in perioada de timp alocata. Starea „Creditat” inseamna ca jetoane (tokens)le (tokens) dvs. au fost achizitionate cu succes si distribuite in contul dvs.

Open chat