Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Show-uri private

Show-urile private sunt show-uri unu-la-unu care taxeaza spectatorul la minut, la o rata selectata de dumneavoastra. Aceasta este o modalitate excelenta de a acumula jetoane (tokens) mai rapid. Pe langa stabilirea tarifului de jetoane (tokens) pe minut, puteti seta si durata minima a unui show privat in fila „Setari si confidentialitate”.

Membrii pot initia un show privat prin trimiterea unei cereri, acestea nu pot fi initiate de catre radiodifuzori. Veti vedea o notificare pop-up sub camera dvs. atunci cand un telespectator solicita un show privat. Faceti clic pe linkul „Start Private” (Incepeti privat) pentru a accepta si a incepe un show privat.

Atunci cand incepe show-ul privat, dvs. si privitorul veti intra intr-o camera de chat privata, iar fluxul dvs. va fi vizibil doar pentru cel care a solicitat show-ul privat. Optional, puteti permite „Spy Shows” (show-uri spion), care permit spectatorilor sa plateasca pentru a vedea fluxul de show-uri private; cu toate acestea, ei nu pot vedea chat-ul privat. Aveti, de asemenea, optiunea de a dezactiva show-urile de spionaj sau de a seta tariful pentru jetoane (tokens) de spionaj pe minut in fila „Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate).

Un show privat se termina fie atunci cand difuzorul, fie membrul comunitatii cumparator face clic pe „End Private Show” (Termina show-ul privat). Dupa o show privata, treceti automat in modul „Away” (Indepartare), care va ofera timp sa va pregatiti pentru a intra din nou in direct.

Ca un stimulent pentru ca membrii comunitatii sa cumpere show-uri private, radiodifuzorii au, de asemenea, optiunea de a permite membrilor comunitatii care cumpara o show privata sa pastreze o inregistrare a show-urii in colectia lor CB. Asigurati-va ca va verificati setarile inainte ca un utilizator sa solicite un show privat, astfel incat sa stiti daca vor fi inregistrate sau nu (de asemenea, asigurati-va ca jetoane (tokens)le (tokens) pe minut si durata minima a show-ului sunt cele dorite pentru show-ul respectiv, deoarece unii radiodifuzori independenti le modifica pentru diferiti membri ai comunitatii). Daca nu doriti ca show-urile dvs. private sa fie inregistrate, puteti dezactiva inregistrarile in setarile „Settings & Privacy” (Setari si confidentialitate).

Simtiti-va liber sa schimbati aceasta optiune, precum si toate celelalte optiuni de show privat, ori de cate ori doriti, dar retineti ca nu se poate oferi inregistrarea unui show privat daca ati dezactivat optiunea si nu ati activat-o din nou inainte ca un utilizator sa solicite un show privat.

Asigurati-va ca ati incheiat un acord clar cu orice membru al comunitatii inainte de a incepe o show privata, de exemplu, cat de lunga va fi show-ul, ce se va intampla sau nu in timpul show-urii si daca ati dezactivat sau nu optiunea de inregistrare a show-urii.

Show-uri cu parola (Password Shows)

Un show cu parola este atunci cand adaugati o parola la camera dvs. in fila „Setari si confidentialitate”. Numai spectatorii care au parola pot intra in camera dvs. si pot vedea showul. Atunci cand adaugati o parola, camera dvs. nu mai este vizibila pe site pana cand nu eliminati parola. Punerea unei parole in camera dvs. este excelenta pentru o conversatie de grup privata sau pentru emisiuni fara presiunea unei durate minime de minute etc. Daca ati convenit cu un membru al comunitatii asupra unei sume de jetoane pentru a face un show cu parola, aceasta suma trebuie sa va fie indicata inainte de show, deoarece jetoanele nu vor fi deduse automat ca in cazul unui show privat. Asigurati-va ca sunteti clar in intelegerea cu orice membru al comunitatii inainte de a incepe un show cu parola, de exemplu, cat va dura showul si ce se va intampla sau nu in timpul acestuia.

Show-uri ascunse (Hidden Cam)

Multi radiodifuzori folosesc aplicatii de emisiuni cu bilet, care se gasesc pe pagina Aplicatii, pentru a gazdui emisiuni ascunse sau cu bilet, in care doar cei care au cumparat un bilet pot vedea fluxul. Telespectatorii pot achizitiona un bilet dand bacsis o anumita cantitate de jetoane. Puteti seta rata de jetoane a biletelor si multe aplicatii va ofera optiunea de a oferi bilete gratuite membrilor fan clubului dumneavoastra sau moderatorilor.

Consultati „Community Controlled Shows” (Emisiuni controlate de comunitate) din fila „Spy Shows” (Emisiuni spion) pentru a descoperi ce aplicatii folosesc alti radiodifuzori: https://chaturbate.com/spy-on-cams/.

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!