Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Utilizati hashtag-uri pe Chaturbate.com

Hashtag-urile sunt identificatori care permit membrilor sa gaseasca cu usurinta anumite tipuri de show-uri. Radiodifuzorii pot folosi hashtag-uri pentru a stabili ce vor face in show-ul lor sau cum se identifica. Gasiti-va nisa si adaugati pana la 5 hashtag-uri la subiectul show-urii pentru a-i ajuta pe membri sa va gaseasca camera de videochat.

Anuntati-va urmaritorii ca sunteti online pe Chaturbate.com

Atunci cand faceti clic pe „Anuntati ca sunteti online”, generati automat o notificare prin e-mail si/sau prin browser, prin intermediul sistemului Chaturabte, catre toti urmaritorii dvs. (in functie de setarile acestora). De asemenea, puteti personaliza aceste notificari prin incarcarea unei fotografii. Fiti creativi cu fotografiile dvs. doar asigurati-va ca nu contin nuditate.

Partajati pe retelele de socializare

Utilizati retelele de socializare pentru a castiga noi adepti si pentru a atrage mai multi spectatori in camera dvs. Pentru a va ajuta sa va protejati intimitatea (si pentru recunoasterea marcii dvs.), este recomandat sa creati noi profiluri sociale cu numele dvs. de utilizator Chaturbate.

Twitter si Instagram sunt instrumente excelente pentru a va face publicitate. Folositi hashtag-uri in trend, etichetati contul oficial Chaturbate, interactionati cu adeptii dvs. si urmariti alti difuzori pentru a va ajuta sa obtineti expunere. Includeti un link catre camera dvs. de Chaturbate in biografia dvs. pentru ca utilizatorii sa stie unde sa va gaseasca. Postati un tweet sau o postare atunci cand mergeti online cu un link afiliat inapoi la camera dvs. pentru a va ajuta sa obtineti mai multi spectatori si sa castigati niste bani in plus. Asigurati-va intotdeauna ca mesajele dvs. promotionale sunt in conformitate cu termenii si conditiile sau cu orice site sau platforma pe care o utilizati.

Urmariti Chaturbate pe Twitter la @Chaturbate si pe Instagram si Facebook la @ChaturbateCommunity.

Sistemul nostru de hashtag-uri ia cele mai populare tag-uri folosite pe site si le plaseaza deasupra camerelor de chat. Dati click pe tag-uri pentru a gasi alti difuzori care le folosesc in timpul show-urii lor.

Alternativ, puteti selecta tag-urile facand clic pe butonul Tags din antet. Prioritatea este determinata de numarul de modele de videochat care folosesc acelasi hashtag si sunt listate in contextul tipului de camera in care se afla telespectatorul (femeie, barbat, trans, cuplu).

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!