Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Atunci cand va incasati jetoane (tokens)le (tokens), Chaturbate ofera mai multe metode de plata pentru a primi plata, inclusiv:

Cec prin posta
ACH (numai in SUA)
Transfer bancar
Paxum
Skrill
Bitcoin
ePayService
CosmoPayment

Exista chiar si plati zilnice disponibile pentru o plata mai rapida pentru radiodifuzorii calificati.

Pentru a converti jetoane (tokens) trebuie sa va aflati in fila „Token Stats”. Cateva modalitati de a ajunge acolo includ:

Faceti clic pe suma dvs. de jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii.
Mergeti la „Profilul meu”.

Alternativ, puteti, de asemenea, sa mergeti la „Broadcast Yourself” pentru a ajunge la fila „Token Stats”:

Aici veti putea vedea optiunile de conversie:

Pentru a procesa plata conversiilor de token-uri, asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Oferim multe metode de plata pe Chaturbate.com convenabile, inclusiv:

Cec trimis prin posta
ePayService
ePayments
Depunere directa (numai in SUA)
Plata prin virament bancar
Plata prin Paxum
Plata prin Bitcoin
$50.00 este suma minima pe care trebuie sa o castigati pentru a fi platita.

Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-30) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Acestea sunt disponibile pentru emitatorii din SUA care au primit deja doua plati de la Chaturbate si pentru emitatorii internationali care au primit deja patru plati.

In prezent, oferim opt metode de plata convenabile: Paxum, CosmoPayment, ePayService, Skrill, Bitcoin, Cec prin posta, Transfer bancar sau Depunere directa (numai in SUA).

Fiti constienti ca exista o suma minima necesara pentru a obtine o plata, majoritatea metodelor incep de la un minim de 50,00$. Daca nu castigati suma minima necesara intr-o perioada de plata, soldul dvs. se va prelungi in urmatoarea perioada de plata pana cand minimul este atins.

Perioadele de plata sunt intre (1-15) si (16-31) ale fiecarei luni.

Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei:

Castigurile din perioada 1 – 15 a fiecarei luni vor fi trimise in prima perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, deci daca ai castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe data de 22. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe 22. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 22. Este posibil sa se aplice un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Castigurile din perioada 16 – 31 a fiecarei luni vor fi trimise in a doua perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, astfel incat, daca ati castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 7. Se poate aplica un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Printre motivele frecvente pentru care nu ati primit o plata se numara:

Nu a fost generata o plata: Uneori, emitatorii considera ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.

USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o: Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul inapoi, iar noi va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul, sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Conversia jetoanelor (tokens) pe Chaturbate.com

Pentru a converti jetoane (tokens), mergeti la pagina „Broadcast Yourself” si faceti clic pe „Token Stats”, acolo veti vedea optiunile de conversie.

Pentru a procesa plata conversiilor de jetoane (tokens), asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Platim prin Cec, Paxum, Wire sau Direct Deposit si puteti desemna modul in care doriti sa fiti platit in formularul de mai sus.

Minimul de care aveti nevoie pentru a fi platita este de 50,00 $, iar perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-30) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Open chat