Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Puteti achizitiona jetoane (tokens) cu criptomoneda accesand „Get More” jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii. Alegeti optiunea „Criptomoneda”, introduceti numarul de jetoane (tokens) pe care doriti sa le cumparati (minim 100 de jetoane (tokens)) si treceti la pasul urmator.

Acolo vei scana codul QR de pe fila „Scan” cu aplicatia portofelului tau sau vei trimite suma corecta de criptomonede la adresa populata de pe fila „Copy”.

Cat de repede imi primesc jetoanele (tokens) dupa ce am cumparat cu criptomonede (bitcoin) pe Chaturbate.com ?

Veti primi jetoanele (tokens) dupa o achizitie de criptomoneda reusita la scurt timp dupa confirmare. Daca vi se pare ca token-urile dvs. dureaza mult timp pentru a fi creditate dupa cumparare, va rugam sa contactati serviciul nostru de asistenta.

Cum imi monitorizez facturile de criptomonede pe Chaturbate.com ?

Puteti vizualiza facturile dvs. de criptomonede accesand https://chaturbate.com/tipping/coin_invoices/. Statutul „Expirat” inseamna ca nu ati platit o factura in perioada de timp alocata. Starea „Creditat” inseamna ca jetoane (tokens)le (tokens) dvs. au fost achizitionate cu succes si distribuite in contul dvs.

Scrie-ne!
Buna, Facem angajari!
Buna,

Cu ce te putem ajuta?

------------------------------------------------

Facem angajari! Suna la 0759 451 365 sau scrie-ne aici, pe Whatsapp, pentru mai multe detalii!