Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Daca doriti sa primiti eticheta „HD” pe camera dvs. pe pagina de pornire, trebuie sa transmiteti la o rezolutie de 720p sau mai mare.

Va sugeram sa aveti o viteza de incarcare pe internet de cel putin 5 mbps pentru a putea transmite la 720p. Va puteti testa viteza de incarcare la https://chaturbate.speedtestcustom.com/.

Desi puteti difuza la 720p folosind broadcasterul din browser, pentru o transmisie de cea mai buna calitate va sugeram sa folositi OBS. Instructiunile de configurare a acestuia pot fi gasite aici.

Este posibil sa doriti sa va asigurati ca nu partajati prea mult din latimea de banda cu alte site-uri si programe atunci cand incepeti transmisia, deoarece solicitarea suplimentara a conexiunii dvs. de internet ar putea cauza probleme de calitate a transmisiunii.

Daca doriti sa primiti eticheta „HD+” pe camera dvs. de pe pagina principala, trebuie sa transmiteti la o rezolutie de 1080p sau mai mare.

Va sugeram sa aveti o viteza de incarcare pe internet de cel putin 10 mbps pentru a putea transmite la 1080p. Va puteti testa viteza de incarcare la https://chaturbate.speedtestcustom.com/.

Open chat