Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Apps & Bots sunt create de alti membri ai comunitatii si permit radiodifuzorilor sa isi personalizeze experienta in camera de chat. Puteti stabili obiective, automatiza notificarile de chat cu regulile camerei sau meniul de sfaturi, juca jocuri cu membrii, modera automat chat-ul si multe altele!

Puteti rula o aplicatie si pana la 3 Bots in acelasi timp in camera dvs. Diferenta dintre Aplicatii si Bots este ca Aplicatiile au mai multe functionalitati si pot controla cine va poate vedea transmisia (cum ar fi showele cu bilete) si continutul din panoul Aplicatiei de sub transmisia dvs.

Aplicatiile si botii sunt scrise in JavaScript si sunt open source, astfel incat va puteti crea propriile aplicatii sau puteti solicita unui dezvoltator sa creeze una pentru dumneavoastra. Mai multe informatii despre dezvoltarea aplicatiilor si a robotilor sunt disponibile aici. Cu API-ul Apps & Bots, numarul de jocuri si instrumente distractive care pot fi create pentru camerele de chat este infinit. Consultati „All time favorite Apps” pentru cateva aplicatii populare: https://chaturbate.com/apps/

Puteti accesa Chaturbate Apps and Bots mergand la „Broadcast Yourself” si apoi facand clic pe fila „Apps & Bots”.

Open chat