Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Pentru a converti jetoane (tokens) trebuie sa va aflati in fila „Token Stats”. Cateva modalitati de a ajunge acolo includ:

Faceti clic pe suma dvs. de jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii.
Mergeti la „Profilul meu”.

Alternativ, puteti, de asemenea, sa mergeti la „Broadcast Yourself” pentru a ajunge la fila „Token Stats”:

Aici veti putea vedea optiunile de conversie:

Pentru a procesa plata conversiilor de token-uri, asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Oferim multe metode de plata pe Chaturbate.com convenabile, inclusiv:

Cec trimis prin posta
ePayService
ePayments
Depunere directa (numai in SUA)
Plata prin virament bancar
Plata prin Paxum
Plata prin Bitcoin
$50.00 este suma minima pe care trebuie sa o castigati pentru a fi platita.

Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-30) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Acestea sunt disponibile pentru emitatorii din SUA care au primit deja doua plati de la Chaturbate si pentru emitatorii internationali care au primit deja patru plati.

Puteti achizitiona jetoane (tokens) cu criptomoneda accesand „Get More” jetoane (tokens) in coltul din dreapta sus al paginii. Alegeti optiunea „Criptomoneda”, introduceti numarul de jetoane (tokens) pe care doriti sa le cumparati (minim 100 de jetoane (tokens)) si treceti la pasul urmator.

Acolo vei scana codul QR de pe fila „Scan” cu aplicatia portofelului tau sau vei trimite suma corecta de criptomonede la adresa populata de pe fila „Copy”.

Cat de repede imi primesc jetoanele (tokens) dupa ce am cumparat cu criptomonede (bitcoin) pe Chaturbate.com ?

Veti primi jetoanele (tokens) dupa o achizitie de criptomoneda reusita la scurt timp dupa confirmare. Daca vi se pare ca token-urile dvs. dureaza mult timp pentru a fi creditate dupa cumparare, va rugam sa contactati serviciul nostru de asistenta.

Cum imi monitorizez facturile de criptomonede pe Chaturbate.com ?

Puteti vizualiza facturile dvs. de criptomonede accesand https://chaturbate.com/tipping/coin_invoices/. Statutul „Expirat” inseamna ca nu ati platit o factura in perioada de timp alocata. Starea „Creditat” inseamna ca jetoane (tokens)le (tokens) dvs. au fost achizitionate cu succes si distribuite in contul dvs.

In prezent, oferim opt metode de plata convenabile: Paxum, CosmoPayment, ePayService, Skrill, Bitcoin, Cec prin posta, Transfer bancar sau Depunere directa (numai in SUA).

Fiti constienti ca exista o suma minima necesara pentru a obtine o plata, majoritatea metodelor incep de la un minim de 50,00$. Daca nu castigati suma minima necesara intr-o perioada de plata, soldul dvs. se va prelungi in urmatoarea perioada de plata pana cand minimul este atins.

Perioadele de plata sunt intre (1-15) si (16-31) ale fiecarei luni.

Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei:

Castigurile din perioada 1 – 15 a fiecarei luni vor fi trimise in prima perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, deci daca ai castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe data de 22. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe 22. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 22. Este posibil sa se aplice un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Castigurile din perioada 16 – 31 a fiecarei luni vor fi trimise in a doua perioada de plata a lunii. Plata va fi trimisa in termen de 7 zile, astfel incat, daca ati castigat o plata in aceasta perioada, aceasta va fi trimisa pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Paxum, ar trebui sa primiti plata pana pe data de 7. Daca ati optat pentru Check, aceasta va fi trimisa pana pe 7. Se poate aplica un timp de tranzit suplimentar pentru ca cecurile sa ajunga prin USPS sau Fedex.

Printre motivele frecvente pentru care nu ati primit o plata se numara:

Nu a fost generata o plata: Uneori, emitatorii considera ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.

USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o: Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul inapoi, iar noi va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul, sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Conversia jetoanelor (tokens) pe Chaturbate.com

Pentru a converti jetoane (tokens), mergeti la pagina „Broadcast Yourself” si faceti clic pe „Token Stats”, acolo veti vedea optiunile de conversie.

Pentru a procesa plata conversiilor de jetoane (tokens), asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/.

Platim prin Cec, Paxum, Wire sau Direct Deposit si puteti desemna modul in care doriti sa fiti platit in formularul de mai sus.

Minimul de care aveti nevoie pentru a fi platita este de 50,00 $, iar perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-30) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Va informam ca toate platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Perioada de plata semestriala cade pe 1 si 16 ale fiecarei luni. Va vom trimite o notificare prin e-mail care va va alerta cu privire la orice plata efectuata in contul dumneavoastra.

 

Plata prin plata la zi pe Chaturbate.com

Aceasta functie ofera modele de videochatlor optiunea de a-si converti zilnic jetoane (tokens)le (tokens) in numerar si este disponibila la nivel international. Pentru a se califica, modelele de videochat cu sediul in SUA trebuie sa fi primit deja doua plati de la Chaturbate, iar modelele de videochat internationali trebuie sa fi primit deja patru plati.
Modelele de videochat pot solicita o plata zilnica dupa ce isi incaseaza jetoane (tokens)le (tokens) in „Token Stats”. Platile zilnice sunt procesate de luni pana vineri dimineata la ora 1:00 AM MST. Va rugam sa lasati intre 1 si 3 zile pentru procesarea platii, deoarece birourile noastre sunt inchise in weekend si de sarbatori.

Plata prin depunere directa

Daca primiti plata prin Depozit Direct, toate platile sunt efectuate in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Va rugam sa acordati 2-7 zile lucratoare pentru ca banca dvs. sa proceseze depunerea.

Plata prin cec

Daca primiti plata cu cecuri prin posta, acestea sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. In informatiile de mai jos a fost listat termenul de sosire a cecurilor:

2-7 zile lucratoare pentru intern (in SUA)
7-10 zile lucratoare pentru Canada
2-6 saptamani pentru international

Plata prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin

Daca primiti plati prin Paxum, CosmoPayment, ePayments sau Bitcoin, platile sunt trimise in termen de 7 zile de la sfarsitul fiecarei perioade de plata. Ar trebui sa primiti fondurile in contul dvs. in aceeasi zi in care sunt trimise.

Motivele comune pentru care nu ati primit o plata includ:

Nu a fost generata o plata. Uneori, modelele de videochat cred ca ar fi trebuit sa primeasca o plata, insa nu au castigat plata minima, nu au convertit jetoane (tokens) sau au convertit jetoane (tokens) in urmatoarea perioada de plata. Daca acesta este cazul, puteti primi in continuare o plata in perioada urmatoare. Jetoanele convertite nu expira, iar urmatoarea perioada de plata ar fi in mai putin de doua saptamani.
USPS nu poate livra cecul la adresa pe care ati furnizat-o. Cand se intampla acest lucru, ei ne returneaza cecul si va contactam pentru o noua adresa. Va sugeram sa asteptati sa vedeti daca ajunge cecul sau putem accelera procesul prin anularea cecului si trimiterea acestuia la o alta adresa. Pentru cei care au probleme cu primirea cecurilor si se afla in SUA, recomandam metoda de plata Direct Deposit.

Chaturbate ofera plati prin Bitcoin. Pentru a primi o plata Bitcoin („BTC”), exista o suma minima de plata de 200,00 $, iar taxa de plata Bitcoin este de 0,0004 BTC pe cerere de plata. Puteti vedea echivalentul actual in USD al taxei de 0,0004 BTC verificand un site de conversie valutara, cum ar fi https://currencymatrix.com/convert/0.0004-btc-to-usd; cu toate acestea, asa cum se mentioneaza mai jos, din cauza volatilitatii BTC, rata in vigoare la momentul finalizarii tranzactiei dvs. poate varia fata de momentul in care a fost solicitata tranzactia dvs.

Pentru a trimite o plata Bitcoin, noi achizitionam BTC si, pe baza sumei de USD care va este platita, va trimitem suma corespunzatoare de Bitcoin, asa cum este determinata in momentul in care achizitionam Bitcoin.

Dupa ce rata Bitcoin este generata, Bitcoin va este trimisa cat mai curand posibil.

Pentru platile zilnice, ne vom stradui sa achizitionam suma necesara de Bitcoin la ora 3:00 AM, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri interne sau probleme care nu sunt sub controlul nostru, suntem obligati sa trimitem BTC-ul in termen de 12 ore de la extragerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Pentru platile semilunare, vom incerca sa achizitionam Bitcoin necesar la ora 15:00, ora CB (UTC-7), in ziua platii zilnice; cu toate acestea, daca exista intarzieri sau probleme interne care nu depind de noi, suntem obligati sa trimitem BTC in termen de 12 ore de la obtinerea ratei, iar dumneavoastra va asumati riscul de modificare a ratei in aceste 12 ore.

Din cauza sansei de fluctuatie a ratei Bitcoin, la discretia noastra, putem anula cererile de plata care nu sunt trimise in termen de 12 ore de la generarea ratei. Cu titlu de exemplu si fara a se limita la acestea, un motiv pentru o plata intarziata poate fi necesitatea de a ne trimite documentatia inainte de a putea emite plata. In cazul in care o cerere de plata Bitcoin este anulata, va trebui sa solicitati o noua plata.

Fluctuatiile cursului Bitcoin intre momentul in care este extrasa rata si momentul in care va este trimisa Bitcoin pot face ca echivalentul in USD al sumei pe care o primiti sa fie diferit de suma pe care o asteptati. Prin utilizarea metodei de plata Bitcoin, sunteti de acord ca exista posibilitatea ca rata sa fluctueze si acceptati suma de BTC pe care o primiti. Daca nu va simtiti confortabil cu posibilitatea fluctuatiei Bitcoin, va recomandam cu tarie sa alegeti o metoda de plata mai stabila.

Daca aveti intrebari, va rugam sa contactati serviciul de asistenta.

Open chat