Prima pagină » Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

de Studio DeLuxe

chaturbate

 

 

 

Impartasiti codul dvs. personalizat de link Chaturbate pe retelele dvs. sociale, pe site-ul web sau cu prietenii dvs. si puteti castiga bani din inscrierile noilor utilizatori CB pe care ii recomandati cu ajutorul programului de afiliere Chaturbate. Puteti castiga 20% din toate achizitiile de jetoane (tokens) de la noii utilizatori CB recomandati cu programul 20% Rev-share, pana la 1,00 $ pe inregistrare cu programul 1,00 $ Pay Per Registration sau 10 jetoane (tokens) pe inregistrare cu programul Tokens Per Registration.

Pentru a incepe, accesati fila „Share” din camera dvs. pentru a gasi codurile de legatura personalizate pentru programul 10 jetoane (tokens) pe inregistrare. In plus, puteti castiga 500 de jetoane (tokens) pentru orice model de videochat pe care il recomandati. Impartasiti linkurile dvs. ori de cate ori scrieti pe Twitter sau aduceti membri in camera dvs. prin intermediul retelelor sociale pentru a va asigura ca castigati mai mult din traficul dvs.

Pentru a afla mai multe despre programul de afiliere si pentru a gasi codurile de link-uri personalizate pentru programul rev-share si $1.00 per inregistrare, va rugam sa vizitati https://chaturbate.com/affiliates/.

Open chat