Chaturbate.com – Intrebari si Raspunsuri

chaturbate

 

 

 

Impartasiti codul dvs. personalizat de link Chaturbate pe retelele dvs. sociale, pe site-ul web sau cu prietenii dvs. si puteti castiga bani din inscrierile noilor utilizatori CB pe care ii recomandati cu ajutorul programului de afiliere Chaturbate. Puteti castiga 20% din toate achizitiile de jetoane (tokens) de la noii utilizatori CB recomandati cu programul 20% Rev-share, pana la 1,00 $ pe inregistrare cu programul 1,00 $ Pay Per Registration sau 10 jetoane (tokens) pe inregistrare cu programul Tokens Per Registration.

Pentru a incepe, accesati fila “Share” din camera dvs. pentru a gasi codurile de legatura personalizate pentru programul 10 jetoane (tokens) pe inregistrare. In plus, puteti castiga 500 de jetoane (tokens) pentru orice model de videochat pe care il recomandati. Impartasiti linkurile dvs. ori de cate ori scrieti pe Twitter sau aduceti membri in camera dvs. prin intermediul retelelor sociale pentru a va asigura ca castigati mai mult din traficul dvs.

Pentru a afla mai multe despre programul de afiliere si pentru a gasi codurile de link-uri personalizate pentru programul rev-share si $1.00 per inregistrare, va rugam sa vizitati https://chaturbate.com/affiliates/.

Puteti castiga 1,00$ pentru fiecare dintre prietenii dvs. care utilizeaza codul dvs. de recomandare pentru a se inscrie ca utilizator inregistrat. Castigati pana la 50.00$ pentru fiecare dintre utilizatorii recomandati de dvs. care devine un difuzor.

Exista mai multe modalitati pentru ca afiliatii sa castige pe Chaturbate

Varietatea noastra larga de instrumente include bannere, popunders, anunturi text si instant messenger

Aceste instrumente promotionale sunt disponibile la: http://chaturbate.com/affiliates/promotools/

Programele noastre de afiliere includ:

Pay-Per-Free: Afiliatii pot castiga pana la 1,00 $ pentru fiecare inscriere gratuita trimisa.
Revshare: 20% rev-share va fi platit pe toate achizitiile de token-uri din traficul recomandat.
Bonus de difuzare: $50.00 vor fi platiti pentru fiecare model inregistrat care a castigat $20.00 de difuzare
Recomandare Webmaster: 5% rev-share va fi platit pe toate castigurile afiliatilor de la webmasteri referiti.

Pentru a procesa plata castigurilor de afiliere, asigurati-va ca ati completat complet formularul de la http://chaturbate.com/affiliates/payoutinfo/. Puteti primi platile prin Cec sau Paxum si puteti desemna modul in care doriti sa fiti platit din aceste optiuni. Retineti ca exista o suma minima necesara pentru a primi o plata, majoritatea metodelor incep de la un minim de 50,00 $. Perioadele de plata sunt de la (1-15) si (16-31) din fiecare luna. Platile sunt trimise in termen de 7 zile de la incheierea perioadei de plata.

Open chat