Castiga bani din vanzarea de videoclipuri pe Chaturbate

chaturbate-video-studio-videochat-bucuresti

Vinde videoclipuri pe profilul tau pe Chaturbate

Chaturbate este un site de videochat de top. Desi spectacolele cu webcam-uri reprezinta principalul obiectiv al retelei, exista mai multe moduri in care artistii pot castiga. Una dintre aceste modalitati este vanzarea de videoclipuri direct de pe profil. Pe langa vanzarea de bucati individuale de continut, modelele pot, de asemenea, sa faca continutul accesibil prin intermediul fancluburilor, percepand o taxa de abonament pentru a avea acces la. Iata toate informatiile despre vanzarea de videoclipuri pe Chaturbate.

Cu cati bani sunt platite modelele pe Chaturbate ?

Modelele au posibilitatea de a stabili pretul pentru fiecare videoclip. Vanzarile de videoclipuri si fan-cluburi castiga aceiasi 5 centi pe token (jeton) pe care ii castiga un model din videochat. Deoarece videoclipurile au potentialul de a genera venituri atata timp cat sunt disponibile pentru cumparare, suma de bani pe care o pot castiga videoclipurile este oarecum nelimitata.

Faci bani chiar si atunci cand esti offline pe Chaturbate

Un alt lucru grozav legat de vanzarea de continut este ca nu trebuie sa fiti online pentru a genera vanzari si venituri. Chiar si atunci cand nu sunteti online si nu va prezentati la webcam, videoclipurile sunt in continuare disponibile pentru cumparare de pe profil. Chaturbate se ocupa de procesarea platilor si de accesul clientilor, astfel incat nu trebuie sa fiti online pentru ca vanzarea sa aiba loc.

Vanzari de videoclipuri vs. abonamente la Fanclub pe Chaturbate

Exista doua modalitati de a face bani din continutul incarcat pe profilul dvs. Fie vanzand bucati individuale de continut, fie prin abonamente la fanclub. Prin activarea functionalitatii fanclubului, artistii au posibilitatea de a percepe o taxa de abonament lunar pentru a avea acces la continut. Acest lucru creeaza un venit rezidual, deoarece clientul va trebui sa isi reinnoiasca abonamentul lunar pentru a continua sa acceseze continutul fanclubului.

Cand incarcati continutul, veti avea urmatoarele optiuni:

Everyone (Toata lumea): Setul dvs. foto sau video este disponibil gratuit pentru toata lumea.
Fan Club: Numai persoanele care se alatura Fan Clubului dvs. pot vizualiza setul foto sau videoclipul; acesta nu poate fi achizitionat de alte persoane.
Fan Club sau Cumparare: Setul foto sau videoclipul este gratuit pentru membrii Fan Club. Cei care nu sunt membri ai Fan Clubului trebuie sa plateasca cu jetoane.
Doar cumparare: Toti utilizatorii, inclusiv membrii Fan Club, trebuie sa plateasca cu jetoane pentru a vedea setul foto sau videoclipul dvs.

Site-uri de clipuri: Mai multe locuri pentru a vinde videoclipuri pe Chaturbate

Daca planuiti sa vindeti videoclipuri pe un site de videochat, este de asemenea logic sa puneti aceste videoclipuri la vanzare si pe site-urile de clipuri. Facand acest lucru, veti ajunge la o audienta mai mare. De asemenea, site-urile de clipuri sunt orientate mai mult spre vanzarea de videoclipuri, prin urmare, continutul are, in general, performante mai bune pe aceste site-uri. A avea videoclipuri de vanzare in mai multe locuri (inclusiv pe site-ul dvs. de came) este o miscare foarte inteligenta.

Incepe ca model de videochat pe Chaturbate – facem angajari: 0759 451 365 / office@studiodeluxe.ro

Sunteti interesata sa deveniti model de videochat pe Chaturbate? Puteti sa va inscrieti aici sau sa aflati mai multe despre site verificand link-ul de mai jos. Chaturbate este un site de videochat de top, cu trafic mare, plata si caracteristici excelente. Castigati bani din show-uri webcam, precum si din videoclipuri si inscrieri in fancluburi. Toate genurile sunt binevenite, inclusiv cupluri si grupuri. oricine are 18 ani sau mai mult poate face bani ca model.