Exista zeci – daca nu chiar sute – de site-uri de videochat care incearca sa convinga noile modele sa se inscrie, si poate fi coplesitor sa alegi pe care site sa incepi. Avem un repertoriu complet de site-uri de webcam, precum si articole de blog despre si mai multe, dar acestea sunt top 3 pentru modelele incepatoare sau cele cu experienta, deopotriva.

skyprivate-chaturbate-streamate-cele-mai-bune-site-uri-de-videochat-modele-incepatoare

Cel mai bun site de videochat cu tokens: Chaturbate

Chaturbate este un site care poate creste odata cu tine ca model. Poate fi la fel de simplu ca si cum te-ai conecta si ai castiga tokens, sau iti poti personaliza biografia Chaturbate, poti folosi aplicatii si boti pentru a-ti gestiona camera de camera sau pentru a juca jocuri cu bacsisuri, si poti conduce un fan club sau vinde continut prin intermediul site-ului. Chaturbate are, de asemenea, functii de show privat si de camera la camera, acoperind toate bazele intr-o singura platforma.

Cel mai bun site de videochat cu show-uri private: Streamate

Daca doriti sa va concentrati pe show-uri de videochat private, unu-la-unu, cel mai bun site de videochat pentru tine este Streamate. Desi rata de plata este scazuta (30-35%, in functie de tara de resedinta), traficul este mare, iar clientii de acolo cauta show-uri private. Exista, de asemenea, Gold Shows, care sunt show-uri private de grup care sunt opt-in prin cumpararea unui bilet, si sunt foarte populare printre membri. Exista, de asemenea, limitari cu privire la ceea ce modelele pot si nu pot face si arata in chat-ul gratuit, ceea ce face mai usor de vandut spectacole private.

Cel mai bun site de videochat tip Skype: SkyPrivate

Pentru modelele care doresc sa faca spectacole private, dar vor sa castige 75% sau mai mult, SkyPrivate este locul potrivit. Nu este un site de streaming live, ci se bazeaza pe Skype. Oferirea de spectacole pe Skype poate fi o curba de invatare, dar SkyPrivate are un trafic excelent, clienti platitori si, fara a fi nevoie sa transmiteti live, reduceti foarte mult numarul de persoane care isi irosesc timpul si de persoane care se sustrag. Puteti accepta plati sub forma de timp in bloc sau puteti folosi plugin-ul pentru a taxa membrii pe minut.