Un stil de viata sanatos, acesta ar trebui sa fie deviza ta in fiecare zi, mai ales daca lucrezi in videochat.

Arthur Schopenhauer spunea, pe buna dreptate:

 „Sanatatea nu reprezinta totul, dar fara sanatate nimic nu conteaza”.

Adevarat, nu-i asa?

stil-de-viata-videochat-adult-non-adult

Un stil de viata sanatos se bazeaza pe cateva principii simple, usor de respectat care trebuie sa devina rutina:

– un regim alimentar care sa contina cantitati potrivite, echilibrate si variate;
– activitate fizica;
– odihna si relaxare;
– moderatie in toate aspectele vietii cotidiene.

Uneori stilul nostru de viata ne forteaza sa luam unele decizii daunatoare pentru sanatatea noastra: sarim peste micul dejun, nu dormim suficient, nu ne hranim sanatos sau corect si ducem, in general, o viata agitata, chiar haotica.

Acest stil de viata agitat se datoreaza in mare parte si serviciului, dar ai puterea sa schimbi asta. In cadrul activitatii tale ca model de videochat, aspectul tau si starea ta de spirit conteaza foarte mult. In primul rand, pentru ca trebuie sa arati bine in fata camerei, sa arati ca ai grija de tine, deoarece toti cei care intra pe chat cu tine observa toate aceste detalii si sunt din ce in ce mai pretentiosi la imaginea afisata de catre model, iar, in al doilea rand, este important sa te simti si tu odihnita si relaxata pentru a fi gata oricand de munca, fie ca mergi la studio dimineata sau seara tarziu.

3 pasi simpli prin care te asiguri ca poti deveni un model de videochat de top

1. Incepe fiecare zi cu o atitudine pozitiva. Un stil de viata sanatos implica o gandire pozitiva asupra lucrurilor si eliminarea oricarui gand negativ din mintea ta. Gandurile si sentimentele pozitive au efecte benefice asupra intregului organism. Motiveaza-te prin adoptarea unor idei bune, citeste carti motivationale. Pe langa multe alte aspecte, un model de top are o baza de cunostinte ce tin de cultura generala realmente solida. Multi vizitatori care intra in contact cu tine isi doresc sa aiba cu cine discuta si nu doar sa vada nuditate sau acte sexuale.

2. Incearca sa respecti mesele principale ale zilei. Tuturor ne este greu sa ne facem timp pentru micul dejun dimineata, insa putem gasi variante pentru nu-l omite. Cateva fructe sau un suc natural de fructe te ajuta sa te incarci cu energie pentru intreaga zi.

3. Odihneste-te! Odihna este printre cele mai importante aspecte ale stilului de viata sanatos. Somn insuficient inseamna un nivel scazut de energie si productivitate, iar in timp poate fi daunator organismului.