Cati bani castiga un model de videochat in Romania? Sigur ti-ai pus intrebarea aceasta daca deja cochetezi cu ideea de a te angaja la un studio de videochat din Romania. Banii castigati sunt, in general, intrebarea oricarei femei care vrea sa faca videochat de acasa sau de la studio.

bani-din-videochat-salariu-perioada-angajari-studio-videochat-bucuresti

Sa o luam cu inceputul. Trebuie sa recunoastem cu totii ca salariul mic este factorul care distruge entuziasmul cu care oricine isi incepe activitatea la un nou loc de munca. Avand, probabil, asteptari mari in privinta sumelor pe care si le-ar dori sa le primeasca drept salariu, tinerii nu se mai implica la job si, in final, il schimba cu un altul mult mai bine platit. Aici vorbim si despre femei, cat si despre barbati.

Alternativa pentru un job prost platit este, pentru multe doamne si domnisoare, videochatul. Invaluit in aura unor castiguri financiare uriase pentru tara in care traim si caracterizat in mediul online prin stil de viata de lux combinat cu independenta financiara, videochatul este vazut ca o activitate usoara, simpla, de a castiga rapid multi bani si tot mai multe reprezentante ale sexului frumos aplica pentru angajari in videochat. Din pacate, nu tot ceea ce este poleit este si din aur…

Pe noi, Studio DeLuxe, ne caracterizeaza corectitudinea si seriozitatea, confirmata de multitudinea de modele care lucreaza la noi si, exact din acest motiv, dorim sa iti explicam cum stau cu adevarat lucrurile daca vrei sa te angajezi la un studio de videochat.

Fara seriozitate, punctualitate si implicare 100% in jobul tau, nu vei ajunge sa castigi sumele pe care ti le imaginezi sau pe care mass-media ti le-a inoculat. Ca la orice alt loc de munca, trebuie sa iti dai silinta sa iti atingi targeturile, sa fii online minim 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana, interval in care sa iti autodepasesti limitele si sa perseverezi pe toate planurile. Este nevoie de carisma, un anumit nivel de cunoastere a psihologiei barbatului si de bune aptitudini de comunicare, evident, in limba engleza, care, iarasi, este un factor obligatoriu in activitatea unui model de videochat.

Haide sa intram putin in aria cifrelor care, cu siguranta, te intereseaza foarte mult.

1. Cati bani castiga un model de videochat incepator ?

O sa iti spunem direct: incepand de la cativa dolari per perioada pana la infinit (limita castigurilor tale este data numai de gradulcati-bani-castiga-un-model-de-videochat-in-romania-angajari-videochat-bucuresti tau de implicare in job), in functie de fiecare model in parte si de elementele enumerate putin mai sus. Exista o multime de modele cu experienta care, din diferite motive, incep sa isi piarda din entuziasm si nu isi mai dau interesul pentru jobul lor si, evident, castigurile incep sa scada vertiginos.

La fel de bine, un model incepator care doreste sa castige cat mai mult, pe baza entuziasmului si a motivelor personale pentru care se angajeaza ca model la un studio de videochat legal (noi luam in calcul doar studiourile de videochat 100% legale in tot ceea ce mentionam aici), poate ajunge rapid sa castige sume incredibile, de altfel aparent imposibile pentru o persoana care are un loc de munca clasic, cum ar fi asistent manager, agent de vanzari, etc.

Vei invata pe parcurs notiuni care te vor ajuta sa inveti arta fidelizarii clientilor dar si modalitati de promovare a propriei imagini, ambele fiind elemente definitorii pentru salariul incasat la final de perioada.

2. Cat castiga un model de videochat de top (cu experienta) ?

Asa cum spuneam si mai sus, implicarea si experienta acumulata te ajuta enorm. Este important sa te dedici activitatii tale si sa iei lucrurile foarte in serios deoarece multi se insala crezand ca salariile in videochat se castiga foarte usor. Trebuie sa ai ideea de performanta permanent in minte.

Cunosti, cu siguranta, ideea preconceputa ca perfectiunea femeii este definita de celebra sintagma 90-60-90. Fals, nimic mai fals de atat. Perfectiunea, la fel ca multe alte notiuni, este relativa. In videochat, mai mult decat aspectul fizic conteaza personalitatea ta. Vrei castiguri mari? Ei bine, conteaza foarte mult sa fii mereu zambitoare, energica si sa asculti cu atentie dar sa si pui in practica instructiunile venite din partea trainerilor nostri.

La fel de mult conteaza sa stii sa asculti si sa interactionezi in consecinta cu membrii site-ului pe care lucrezi ce asteapta de cele mai multe ori de la tine sfaturi pertinente, reale dar si confidentialitate. Pentru acestia, accesarea unui profil de pe un site de videochat reprezinta o mica evadare din cotidian pentru a petrece timp de calitate alaturi de o persoana cu o prezenta placuta.

Un factor important care influenteaza direct nivelul castigurilor este calitatea fotografiilor pe care le ai pe site-urile de videochat. Este bine sa apelezi la serviciile unui fotograf de videochat cu experienta care sa iti realizeze sedinte foto care sa iti puna atuurile in valoare.