O vom spune de la inceput: nu este nimeni doar pozitiv, sau optimist daca vrei, ori negativist (perceput chiar si ca pesimist).

Cu totii trecem printr-o multitudine de stari pe care le controlam mai bine sau mai greu. In videochat atitudinea modelului se reflecta direct in relatia cu membri site-urilor de videochat pe care lucreaza si, la final, in nivelul castigurilor, pe scurt, in banii castigati din videochat.

videochat-pozitivism-vs-negativism

Ai vazut probabil ca sunt unele modele de videochat care afiseaza o atitudine de indiferenta fata de camera, petrec mult timp pe telefonul mobil sau isi gasesc orice altceva de facut in afara de a sta pe camera, in conversatii cu vizitatorii sai.

Culmea este ca aceste modele se plang, la final de perioada ori de luna, de castigurile mici incasate…

De ce este bine sa abordam pozitivismul in videochat?

Gandeste-te intotdeauna ca tu castigi sume care sunt astronomice pentru alte persoane care castiga 2000 lei pe luna, sa zicem. Pe deasupra, au un job dificil sau chiar total neplacut lor dar nu au incotro si trebuie sa mearga mai departe cu locul de munca pe care il au.

Tu, pe de alta parte, ai un program flexibil, libertate deplina de miscare si exprimare, timp pentru tine si familia ta si te descurci si financiar bine fata de altii. Ar trebui sa fii recunoscatoare pentru toate acestea si sa adopti o atitudine pozitiva.

Munca ta implica mereu comunicare iar aceasta este fie verbala fie non-verbala, respectiv prin limbajul trupului. Un zambet seducator, combinat cu un aspect ingrijit si o dispozitie plina de energie reprezinta un ansamblu care iti va aduce mereu castiguri frumoase dar si o stare generala de bine.

De ce apare, inevitabil, si negativismul?

Cum spuneam, trecem, din pacate, si prin momente grele in viata iar asta isi pune amprenta pe psihicul si chiar fizicul nostru.

Cheia este sa nu ne lasam coplesiti si sa ne gandim cumva ca la matematica: oricat de dificila pare o problema, ea are o rezolvare, totul este sa gasesti calea de a ajunge la ea.

Asa este si cu atitudinea negativista: nu merge, nu pot, nu reusesc… Uita de aceste lucruri.

Negativismul nu te ajuta cu nimic in videochat si nici in orice altceva. Acesta survine mai ales in perioadele grele cand nimic nu este pe placul tau, cand iti doresti ceva si nu il obtii usor sau repede, cand ai probleme familiale iar lista poate continua la nesfarsit.

In loc sa te gandesti mereu la probleme, gandeste-te la solutii, la cai de rezolvare pe care le vei gasi cu siguranta daca iti dai silinta.

Videochatul este un loc de munca, practic, si presupune o persoana puternica, cu dorinta de evolutie, cu un psihic puternic deoarece nu este un job usor deloc. Un model de videochat este o persoana complexa, care trebuie sa inglobeze cunostinte generale vaste, o buna cunoastere a limbii engleze si chiar si a altor limbi straine, cu un aspect fizic mereu placut, permanent ingrijit si cu bune abilitati de comunicare.