Care este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Care este cel mai bun studio de videochat din Romania?

cel-mai-bun-studio-de-videochat-din-bucuresti-romania

Aceste intrebari au trecut, cu siguranta, cel putin o data prin mintea oricarui model de videochat incepator, cu experienta sau prin mintea domnisoarelor sau doamnelor care doresc sa se angajeze pe viitor intr-un studio de videochat.

Dupa cum stii, fiecare notiune este relativa. Ceea ce este bun pentru mine, nu este neaparat bun pentru mine doarece fiecare dintre noi are propriul sistem de valori. Pe scurt, fiecare dintre noi clasifica notiuni de genul : bun, mare, mic, extrem, slab, performant, etc. in felul sau.

Nu exista, in acceptiunea noastra, cu experienta in domeniu, CEL MAI BUN STUDIO DE VIDEOCHAT, fie ca vorbim de Bucuresti, unde avem si noi sediul, fie ca ne referim la intreaga tara.

Ce putem face, in schimb, este sa iti prezentam cateva criterii pe baza carora sa poti cataloga tu insati studiourile de videochat de oriunde.

Ce criterii sa iei in calcul pentru a stabili singura CARE ESTE CEL MAI BUN STUDIO DE VIDEOCHAT?

1. Seriozitatea studioului

Pentru asta, poti incerca sa cauti review-uri online ale modelelor care au lucrat sau inca lucreaza pentru respectivul studio de videochat. Din pacate, nu te poti baza exclusiv pe acestea. Nu poti afla, in final, daca este un studio serios sau daca este un studio legal decat lucrand macar o perioada de proba acolo.

2. Plata la timp si plata facuta corect

site-uri-de-videochat-premium-vs-freemium

Ca si la punctul anterior, doar prin proba te poti convinge. Review-urile fetelor care au avut sau au legatura cu studioul pot fi, cat de cat, un indiciu. Este important pentru un model de videochat sa primeasca banii stabiliti la angajare la timp si, mai mult decat atat, sa primeasca exact suma pe care o merita, in functie de gradul de implicare a modelului in activitatea de videochat. Este logic, cu cat un model petrece mai multe ore zilnic in fata camerei si cu cat incearca sa stabileasca o conexiune cu membri care o viziteaza in fiecare zi, cu atat si castigurile trebuie sa creasca.

3. Promovarea modelelor pe site-urile de videochat

Fiecare studio de videochat isi promoveaza modelele in stilul propriu. Aici totul depinde de puterea financiara a studioului si de gradul de implicare a acestuia in propria activitate. Modelul, de asemenea, trebuie sa demonstreze studioului ca se implica, ca isi da silinta sa castige cat mai mult pentru ca acesta sa o promoveze intens.

4. Confidentialitatea

studio-de-videochat-asigura-confidentialitate

Orice studio care se respecta depune eforturi constante si permanente pentru a pastra confidentialitatea datelor modelelor angajate. Discretia este foarte importanta si niciodata, sub nici o forma, un studio de videochat serios nu va face publica identitatea modelului, nicaieri, in nici un context.

5. Site-urile de videochat agreate de studioul de videochat

Fiecare studio are propria maniera de a alege site-urile pe care sa activeze modelele sale. Unele permit modelelor sa lucreze pe orice site, bani sa iasa ca restul nu conteaza. Altele, ca si noi, DeLuxe Studio, aleg cele mai bune (rentabile) site-uri de videochat pentru modelele care au nevoie, inainte de toate, de trafic de calitate si nu de cantitate.
La ce ne referim prin calitate? Ei bine, nu suntem prea mari fani ai site-urilor de videochat Freemium, unde oricine (cu cont de membru sau fara) te poate vedea fara sa plateasca. Acestea functioneaza pe baza de Tips, adica iti pot oferi tokens ca si bacsis pentru show-ul realizat de tine.

Trebuie sa stii ca un trafic de calitate reprezinta un site de videochat al caror membri intra foarte des in privat. Tu de acolo vei castiga cei mai multi bani, din show-urile facute in privat. Totul depinde si de cat de mult te implici tu in activitate, cat de atenta esti cu modul in care arati (fizic), cu nivelul de limba engleza pe care il poti demonstra in cadrul conversatiilor, prin numarul de ore petrecute online, prin materialele foto sau/si video publicate pe respectivul site de videochat si lista poate continua.

Un studio de videochat respectabil ajuta modelele incepatoare, le sustine prin promovarea pe o perioada determinata, 2 saptamani – 1 luna sau si mai mult, pe site-urile de videochat unde aceasta lucreaza. In acest mod, studioul ajuta modelul sa adune un numar cat mai mare de ratinguri, de follower-i sau favoriti, ele fiind vizibile mai ales in sectiuni speciale destinate modelelor incepatoare, New Girls. Vizibilitatea aceasta sporita conduce la castiguri mult mai mari si la o pozitionare mult mai buna a modelului pe respectivul site de videochat. Echipa noastra, DeLuxe Studio, face acest lucru inca de la infiintare iar rezultatele foarte bune vorbesc de la sine. Este si un mod de a ne arata respectul pentru fiecare model care lucreaza in cadrul studioului nostru de videochat.

Noi mai alegem site-urile de videochat pe care lucreaza modelele noastre, dupa ani multi in care am experimentat cam orice site de videochat pe care ti-l poti imagina, si in functie de disponibilitatea site-urilor de videochat de a ajuta studioul sau modelul in cazul aparitiei unor probleme tehnice si, iti putem confirma, acestea apar destul de des. Asadar, cu cat un site de videochat iti rezolva problemele mai repede, cu atat tu poti relua activitatea mai curand si poti reincepe sa castigi mai multi bani.

Un alt criteriu pe baza caruia alegem pe ce site-uri sa isi desfasoare modelele activitatea, tot pe baza experientei acumulate de-a lungul anilor, este modul in care trateaza respectivul site de videochat eventualele neintelegeri intre model si membrul site-ului. Multe site-uri acorda aproape intotdeauna dreptate membrului in detrimentul modelului. Noi am facut si facem constant o selectie in acest sens deoarece ne dorim ca tu sa ai cat mai putine astfel de probleme si sa fii linistita la locul de munca.

Este important de mentionat, de asemenea, ca site-urile de videochat Freemium, care permit oricarei persoane, inregistrata ca membru pe site sau nu, sa vada orice model, pot avea un impact negativ asupra unui model de videochat incepator. Este normal ca aceasta sa aiba trac, fiind la inceput, iar numarul mare de urmaritori ai prestatiei sale ii poate da o stare de neliniste. Timiditatea este fireasca, mai ales la inceput, si orice model incepator are nevoie de o perioada de acomodare. Astfel, prin activitatea pe site-uri de videochat Premium, unde membri platesc pentru a intra in legatura cu tine si mai ales unde acestia aleg sa intre in Privat, sunt o cale prin care modelul reuseste sa isi controleze emotiile si sa se obisnuiasca cu acest mod de lucru.

cati-bani-se-castiga-din-videochat-model-incepator-sau-cu-experienta

De asemenea, castigurile sunt mult mai mari pe site-urile de videochat Premium (xlove.com, livejasmin.com, camcontacts.com, streamate.com, cams.com, etc), evident. Aceste castiguri depind de procentul acordat modelului de catre respectivul site de videochat, care, la randul sau, isi opreste un anumit procentaj din sumele castigate de tine. Cum spuneam, punem accent pe calitate si nu pe cantitate. Mult nu inseamna neaparat mai bun…
Majoritatea acestor site-uri, Freemium sau Premium, iti ofera posibilitatea de Free Chat sau de Private Chat. De multe ori, este alegerea ta si consideram ca este normal sa iti respectam optiunile.

6. Alege un studio de videochat 100% legal

studio-de-videochat-legal-plateste-taxele-impozitele-la-zi

La ce ne referim? Ei bine, este important sa stii ca un studio de videochat legal angajeaza modelele pe baza unui contract de munca si plateste impozitele la zi, atat pentru cartile de munca dar si pentru sumele incasate de fiecare model. In acest fel, sunt evitate problemele legale ce pot aparea daca studioul nu face acest lucru.
Noi, DeLuxe Studio, facem angajari numai pe baza de contract de munca si achitam permanent impozitele la zi, astfel incat totul este 100% legal iar modelele noastre pot sta linistite in ceea ce priveste legalitatea activitatii desfasurate.

Iata, asadar, o parte dintre criteriile de care trebuie sa tii cont si pe care trebuie sa le stii, in primul rand, atunci cand incerci sa afli care este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti sau din intreaga tara.

Daca doresti sa intri in echipa noastra, noi facem angajari si te invitam sa ne contactezi la telefon: 0759 451 365 sau prin email pe office@studiodeluxe.ro. Stabilim de comun acord un interviu in cadrul caruia sa ne putem cunoastem si sa discutam mai multe detalii.

Te asteptam cu drag!