Prima pagină » AdultWork.com – Intrebari si Raspunsuri despre AdultWork.com

AdultWork.com – Intrebari si Raspunsuri despre AdultWork.com

de Studio DeLuxe

Cand ati completat cererea de transfer pe adultwork.com?

Este important sa retineti ca data la care solicitati un transfer nu este neaparat data la care acesta este procesat.

Aceasta pagina va va arata la ce data ati solicitat transferul si la ce data va fi procesat.

Toate cererile de transfer sunt procesate saptamanal, odata ce au o vechime de 2 saptamani. Data la care va fi procesata cererea dvs. este indicata pe formular atunci cand il completati.

Ora limita pentru cererile de transfer este martea. Transferurile efectuate miercuri se vor incadra in urmatoarea saptamana de procesare programata pentru plata. Ziua in care se proceseaza de obicei transferurile este martea fiecarei saptamani. Daca efectuati cererile saptamanal, veti incepe sa primiti fondurile saptamanal.

Timpul necesar pentru a va primi fondurile dupa ce am procesat cererea de transfer pentru plata depinde de metoda de transfer pe care o alegeti.

Ziua in care transferurile sunt de obicei marcate ca fiind procesate este programata pentru martea fiecarei saptamani. Aceasta este ziua in care primim confirmarea de la procesatorii nostri de plati ca fondurile au fost trimise cu succes in detaliile contului pe care ni le-ati furnizat. Din cauza angajamentelor lor de procesare, le trimitem fisierele de plata in cursul zilei de luni, astfel incat este posibil ca cei care au folosit optiunile de transfer Cosmo Payment, Paxum, Post Office sau „UK Bank” (utilizeaza reteaua UK Fast Payment System) sa vada conturile creditate cu intarziere in ziua de luni (va rugam sa va verificati din nou extrasul de cont) si ca actualizarea transferului ca fiind procesat sa fie doar o formalitate.

Fondurile trimise catre conturi bancare din UE prin SEPA vor ajunge in 1-2 zile lucratoare dupa procesare.

Va rugam sa retineti ca datele noastre nu tin cont de sarbatorile bancare, astfel incat, daca ziua de luni anterioara datei programate pentru procesare cade intr-o zi de sarbatoare bancara in jurisdictia in care opereaza procesatorii nostri, atunci acestia nu vor lucra si ar trebui sa adaugati o zi lucratoare in plus la perioada de timp preconizata pana cand veti primi fondurile.

Astfel de evenimente sunt, de obicei, anuntate in avans pe pagina Starea curenta a site-ului.

Vizualizati pagina Istoric cereri de credite pentru a vedea toate cererile pe care le-ati facut, cu datele relevante de transfer si de procesare afisate.

Open chat