Munca este munca, indiferent de domeniul de activitate. Suntem cu totii oameni si suntem supusi greselii. Singura diferenta sta intre cei care gresesc dar invata din greseli si cei care continua la nesfarsit sa le comita.

greselile-modelului-de-videochat-incepator-care-scad-veniturile

Cariera de model de videochat nu este usoara si presupune multa rabdare, implicare si o continua dorinta de dezvoltare, de depasire a propriei conditii. Cu siguranta ai gresit in activitatea ta de model de videochat si sigur o vei mai face. Totul este sa corectezi aceste greseli si sa nu le repeti. Adaptarea face parte din evolutie.

In cele ce urmeaza vom incerca sa iti prezentam 8 greseli frecvente facute mai ales de modelele de videochat incepatoare (fara experienta):

1. Nu esti atenta la indicatiile echipei

Echipa are toata bunavointa sa te ghideze. Trebuie sa asculti si sa pui in practica sfaturile. Toata lumea are tot interesul sa ai o cariera de succes iar aceste sfaturi au la baza tot greseli din trecut pentru care s-a gasit o rezolvare.

2. Esti mult prea stresata

Stim, este un domeniu nou si te temi de prejudecatile celor din jur. Atata timp cat esti constienta ca esti stapana pe propriul destin, vei reusi sa elimini orice frici si sa diminuezi stresul. Fiecare zi aduce lucruri si oameni noi care iti vor aduce, treptat, increderea in propriile forte.

3. Incerci sa copiezi alte modele care au succes

Fiecare dintre noi este unic. Ceea ce se aplica in cazul meu, nu se aplica neaparat si tie. Trebuie sa te relaxezi si sa intelegi ca cei care te privesc pe camera vor sa te cunoasca pe tine insati. Vor sa stabileasca o punte de legatura, o conexiune cu tine, femeia reala din spatele modelului. Fii naturala, poarta-te firesc si arata ca esti o femeie frumoasa, desteapta si perseverenta.

4. Nu respecti programul de lucru

Pentru a castiga multi bani din videochat nu este suficient sa lucrezi doar 2-3 ore pe zi. Cine spune acest lucru, ori nu stie despre ce vorbeste, ori minte. Un program de 8 ore pe zi este suficient, spunem noi, sa iti maresti numarul de fani care te urmaresc, sa interactionezi eficient si sa castigi la final de perioada sau luna sume semnificative de bani.

5. Nu acorzi atentie aspectului tau fizic

Aici nu vorbim strict despre atentia pentru corpul tau ci si despre vestimentatie, machiaj, coafura, manichiura si pedichiura. Barbatii sunt pretentiosi si vor sa te vada mereu in forma maxima, abia scoasa din cutie, cum este vorba aceea. Acorda atentie maxima look-ului tau, fii mereu cea mai buna versiune a ta si cauta mereu modalitati prin care sa devii si mai atragatoare. Banii vor veni de la sine!

6. Nu crezi ca limba engleza este importanta

Limba engleza este baza oricarei conversatii in videochat. Majoritatea celor care intra in contact cu tine vorbesc un minimum de engleza dar tu, ca si model, ca si gazda, trebuie sa demonstrezi ca stapanesti bine aceasta limba straina si ca poti desfasura o conversatie fara cusur. Sunt foarte multe cursuri online de limba engleza pe care le poti urma in timpul liber pentru a-ti perfectiona nivelul de vorbire si scris in engleza.

7. Vrei prea mult, prea repede

Cu rabdarea, treci marea. Da, este adevarat. Toti ne dorim o multime de lucruri dar nu se vor intampla repede si niciodata fara suficienta munca. Analizeaza-te, gaseste-ti punctele slabe si fa imbunatatiri. Vei vedea ca nerabdarea se va transforma, treptat, in rabdare si multe lucruri frumoase se vor intampla cu cariera ta si cu viata ta. Situatia financiara va avea numai de castigat, dar totul porneste de la tine.

8. Cheltuiesti mai mult decat castigi

Odata cu venituri mai mari, vin si cheltuieli pe masura. Evident ca, daca vei face cheltuieli mult prea mari, vei avea senzatia ca nu castigi suficient. Abtine-te de la cheltuieli nejustificate si ti se va schimba impresia. Adapteaza-ti cheltuielile la posibilitatea financiara actuala si vei vedea ca totul se regleaza.

Acestea au fost cele mai frecvente greseli pe care mai ales modelele de videochat incepatoare le fac frecvent, evident, la inceput de cariera. Experienta isi va spune cuvantul si lucrurile se vor schimba.
Noi, cei din echipa DeLuxe Studio, avem o legatura stransa cu fiecare model in parte si incercam sa le ajutam sa depaseasca orice probleme intampina, fie pe plan profesional, fie pe plan personal.

Pentru ca ne pasa. Pentru ca suntem o ECHIPA. Pentru ca suntem cu totii OAMENI!

Suportul nostru este continuu si depunem eforturi considerabile in mod constant pentru ca fiecare model sa isi depaseasca temerile sau propriile greseli, pentru ca, in final, sa ajunga un model de videochat de top.