Jobul de model de videochat nu este usor, la fel ca orice alta meserie. Vine la pachet cu atributii si responsabilitati multiple care atrag dupa ele, in mod firesc, grijile sau mai rau, temerile. Cand spunem temeri ne referim la elemente care nu au aparut in calea respectivului model insa exista frica naturala de a nu se ivi la un moment dat.

Cu totii trecem prin asa ceva, intr-un fel sau altul, la un nivel mai mic sau mai mare. Este normal si trebuie sa ne asumam acest fapt.

Experienta celor peste 10 ani in acest domeniu al videochatului ne-a ajutat si inca ne ajuta sa identificam temerile unui model de videochat incepator sau chiar si cu experienta. Despre acestea dorim sa discutam in continuare.

Care sunt efectiv temerile unui model de videochat (cu experienta sau fara experienta) ?

temeri-model-de-videochat

1. Teama de a se afla cu ce se ocupa.

Aici ne referim la faptul ca modelul nu doreste sa afle familia, prietenii sau cunoscutii cu ce se ocupa. Motivul este unul simplu: prejudecatile pe care noi, romanii, inca le mai avem si de care nu ne putem elibera prea usor ori prea curand. Din fericire, site-urile de videochat au dezvoltat sisteme prin care modelul poate bloca accesul la profil.

Astfel, modelul din Romania poate bloca vizitele din Romania si, in acest fel, este foarte dificil (desi recunoastem ca nu exista garantia ca este si imposibil) ca familia sau cei apropiati sa afle adevarata ocupatie a respectivei doamne sau domnisoare. Noi, Studio DeLuxe, am hotarat sa sporim securitatea identitatii angajatelor noastre prin faptul ca nu facem publica locatia studioului.

Poti verifica acest lucru uitandu-te pe site: adresa fizica a studioului nu figureaza nicaieri. La fel, nu facem publice aceste informatii nici pe paginile noastre de pe diferite retele sociale. Astfel, ne asiguram ca modelele care lucreaza la Studio DeLuxe sunt in siguranta.

2. Teama ca nu se vor descurca la jobul de model de videochat datorita lipsei de experienta.

Este firesc sa iti fie teama de necunoscut insa, iti spunem cu toata sinceritatea, noi constientizam acest fapt si depunem toate eforturile pentru a ajuta fiecare model sa scape de aceasta teama prin oferirea trainingului constant si permanent.

Este normal sa nu stii din prima ce ai de facut si nici nu iti cerem sa fii din start la nivelul unui model de top, mai ales daca stim ca esti la inceput in acest job. Avem rabdare si suntem perseverenti, asigurandu-ne, prin intermediul unei bune si continue comunicari directe cu fiecare model, ca aflam grijile sau nedumeririle fiecareia si odata identificate aceste lucruri, gasim un mijloc prin care sa le rezolvam pentru ca stresul modelului sa fie minim sau chiar inexistent.

3. Teama ca nu vor fi platite corect si la timp.

Din pacate, acest lucru se datoreaza multor studiouri de videochat din Bucuresti dar si din alte orase din tara care nu lucreaza legal. Neexistand un contract de munca, isi permit sa nu respecte angajamentele pe care si le-au asumat in clipa in care au “angajat” un model. Pentru a elimina si aceasta grija, iti spunem ca la Studio DeLuxe se lucreaza din start pe baza unui contract individual de munca ce iti apara drepturile si care iti garanteaza ca vei fi platita atat corect cat si la timp. Totodata, prin existenta acestui contract de munca esti complet acoperita si pe partea legala a activitatii tale deoarece toate sumele castigate de tine sunt impozitate conform legilor in vigoare si, in consecinta, nu ai nici o grija.

4. Teama ca imediat dupa incheierea colaborarii cu un studio, acestia ii vor face publica ocupatia, revenind aici la prima temere din lista noastra, pe care o regasesti la punctul numarul 1.

Noi nu putem numi acest lucru decat ca fiind santaj, care este atat ilegal cat si imoral.

Nu este un secret faptul ca am avut si noi modele care au renuntat la colaborare din motive obiective (fie au plecat la alt studio, fie au renuntat la jobul de model de videochat sau chiar si-au deschis propriul studio) dar niciodata, si dorim sa subliniem ca NICIODATA nu am facut publica identitatea si activitatea modelelor care au plecat.

La Studio DeLuxe, iti protejam identitatea din clipa in care te prezinti la interviu, apoi pe durata colaborarii, si pana si dupa incetarea colaborarii cu noi. Este un lucru normal, pe care orice studio care se respecta ar trebui sa il faca.

5. Teama ca nu se castiga sume atat de mari pe cat se vehiculeaza pe diferite site-uri de videochat sau pe paginile studiourilor de videochat.

Am dori sa clarificam acest aspect si sa fim, ca intotdeauna, sinceri. Exista, pe de-o parte site-urile de videochat, gen LiveJasmin.com, care au propriile reguli in privinta castigurilor potentiale si, pe de alta parte, studiourile de videochat, ca Studio DeLuxe, care stabilesc niste reguli privind procentele ce revin studioului dar si modelului care, pana la urma, presteaza niste servicii in folosul studioului.

Noi iti putem spune ca din videochat se poate castiga foarte bine sau foarte prost. Suma castigata tine foarte mult de tine, ca model, de cat de mult te implici in jobul tau, cat de serioasa esti, cat de bine iti faci meseria. Astfel, poti castiga de la 0 euro pe perioada pana la chiar si 10.000 de euro per perioada. De fapt, nu exista o limita superioara a castigurilor deoarece tu detii in mare parte controlul. Cu cat lucrezi mai mult si mai bine, cu atat vei castiga in final mai multi bani.

In final, speram ca am prezentat cu succes aceste cateva temeri ale unui model de videochat fara experienta sau chiar si cu experienta si, daca esti hotarata sa incerci acest job, te invitam sa ne contactezi la 0769.108.981 sau pe adresa noastra de email: office@studiodeluxe.ro pentru a stabili un interviu de angajare in cadrul caruia iti vom detalia toate cele spuse mai sus pentru ca tu, in final, sa ai o imagine de ansamblu mult mai cuprinzatoare asupra meseriei de model de videochat.