Unele dintre cele mai bune site-uri de videochat sunt usor de gasit, iar altele nu atat de mult. Daca esti interesata sa devii model de videochat, aceasta lista cu unele dintre cele mai bune site-uri de videochat ca plata iti poate fi de ajutor. Ea poate avea un impact urias asupra sumei de bani pe care o castigi ca model.

videochat-job-stabil-perioada-pandemie-covid-19-coronavirus

Probabil ca ai auzit de unele dintre ele, dar exista cateva site-uri noi de videochat noi pe scena care cresc exponential si pe care merita sa arunci o privire.

Industria videochatului este in crestere de la an la an, fara indoiala, asa ca, daca te decizi sa devii model de videochat, trebuie sa fii pregatita pentru tot ceea ce aduce acest job cu sine. Bun sau rau. La fel cum poate fi lucrativ, distractiv si profitabil pentru majoritatea dintre voi, poate fi, de asemenea, stresant si solicitant in acelasi timp.

Pentru a castiga bani in sensul adevarat al cuvantului, trebuie sa incepi sa iti dezvolti o prezenta pe internet:

  • Foloseste social media pentru a informa clientii obisnuiti despre show-urile tale.
  • Foloseste site-uri precum Fancentro pentru a vinde poze nud clientilor tai obisnuiti pentru a obtine bani in plus dupa ce show-ul live de videochat se termina.
  • Continua sa experimentezi in timpul show-urilor pentru a vedea ce iti aduce cele mai mari castiguri.

Cu multe inovatii care sporesc castigurile, precum aplicatii si boti, asigura-te ca intelegi diferentele dintre site-urile de videochat. Unele dintre ele permit utilizarea jucariilor sexuale controlate prin internet care sporesc castigurile prin utilizarea Lovense Lush pentru a da control membrilor pentru tipsuri suplimentare, pentru a putea vorbi in direct prin telefon pentru castiguri suplimentare ca pe BongaCams.

BongaCams – Un site de videochat pentru modele incepatoare sau cu experienta, care plateste foarte bine. Ofera modelelor si vizitatorilor sai o oportunitate de a interactiona in moduri inedite, cum ar fi jucarii sexuale interactive si distractie de calitate HD webcam. Platile generoase si camerele competitive ofera o interfata unica si usor de utilizat pentru modelele incepatoare.

I-Camz – in ciuda designului nu foarte placut, suportul este foarte bun iar sumele castigate de modele nu sunt deloc de neglijat.

LiveJasmin – Suma platita modelelor este de pana la 80% si este un site de top. Fetele sunt platite in mod regulat, iar calitatea site-ului, prin functiile sale, este ireprosabila.

Chaturbate – Dupa ce va trimiteti documentele pentru analiza, puteti incepe sa lucrati si sa faceti bani. O multime de optiuni si un software grozav cu care sa lucrezi, vei putea urmari fiecare tranzactie in detaliu.

NextLevelWebcam – Acesta este un site de videochat mai nou, orientat catre fete incepatoare in lumea videochatului. Ofera niste videoclipuri de formare excelente pentru a va ajuta sa va cresteti castigurile. Uneori este bine sa te numeri printre primele modele, deoarece peste ani, vei avea, probabil, numai de castigat!