Site-uri de videochat recomandate ca alternative pentru Streamate

alternative-streamate-cams-flirt4free-imlive-skyprivate

Streamate este un site popular de videochat pentru spectacole private pentru adulti.

Show-urile de tip privat sunt foarte cautate pentru ratele mari de plata si pentru experienta mai personala de tip “unu la unu” pe care unele modele au ajuns sa o aprecieze.

streamate

Conectarea cu clientii dumneavoastra la un nivel mai personal este excelenta pentru a castiga si a pastra clientii obisnuiti, permitand artistilor sa se concentreze pe spectacole specifice stilului de nisa si, de asemenea, ajuta la prevenirea pirateriei, deoarece spectacolul nu este prezentat in chat-ul public.

Streamate este un site web popular pentru furnizarea de chat-uri private cu clientii, iar traficul lor este foarte consistent datorita platilor mari pentru membrii afiliati care creeaza mai multe site-uri cu eticheta alba foarte vizualizate.

Care sunt cele mai bune alternative la Streamate?

ImLive / EnticeLive

ImLive / EnticeLive, o solutie excelenta pentru show-uri private de videochat
ImLive / EnticeLive este o optiune excelenta pentru modelele familiarizate cu sistemul privat bazat pe Streamates. Ei opereaza pe un sistem similar bazat pe privat care utilizeaza plata pe minut. Procentul de plata este foarte asemanator, oferind optiuni de recomandare a membrilor similare cu Streamates “cammodels referral” pentru a stimula modelele active sa faca trecerea la platforma pentru a obtine revshare suplimentar de la membrii pe care ii recomanda. Modelele pot alege sa se inscrie direct la ImLive sau prin studioul lor din SUA: EnticeLive. EnticeLive ofera consultanta de specialitate, promovare pe retelele sociale si plati zilnice. Aceasta este o optiune excelenta pentru modelele carora le place configuratia de la Streamate, dar pur si simplu nu doresc sa lucreze pentru Streamate.

Flirt4Free

Flirt4Free, mergeti la privat sau oferiti unul dintre multele lor tipuri de show-uri

Flirt4Free este plin de noi si interesante tipuri de spectacole, pe langa cele private, unu-la-unu, pe care actorii Streamate au ajuns sa le cunoasca si sa le iubeasca. Desi Flirt4Free nu are procentul lor de plata sau nivelurile de plata publice, se presupune ca ar fi in jur de aceeasi suma ca si Streamate (daca nu mai mult datorita nivelurilor.) In plus, modelele care se convertesc de la Streamate se pot bucura de unele dintre caracteristicile similare, cum ar fi fancluburile construite, optiunea de a vinde videoclipuri, geo-blocare, telefon si un program de afiliere optional pentru a face mai multi bani din conversiile clientilor.

Skype

Vindeti spectacole pe Skype, faceti mai multi bani cu experienta privata

Vanzarea spectacolelor pe Skype va permite sa pastrati acelasi beneficiu al intalnirilor unu-la-unu cu clientii dumneavoastra, permitandu-va in acelasi timp sa obtineti un procent mai mare de castiguri datorita faptului ca site-ul nu gazduieste transmisiunea dvs. in direct intr-un chat public. De asemenea, este grozav pentru ca, in loc sa stati in chat-ul public asteptand spectacole, puteti programa din timp sau puteti avea ore active si veti transmite doar in timpul spectacolului. Acest lucru va elibereaza timp suplimentar pentru a lucra la alte proiecte, precum si limiteaza taxa fizica asupra corpului dumneavoastra cauzata de petrecerea multor ore online asteptand sa performati.

Skyprivate

Skyprivate este un site de videochat excelent pentru vanzarea de spectacole pe Skype care plateste 75-86%, are un director de modele unde clientii va pot gasi si rezerva un spectacol cu dumneavoastra. Puteti, de asemenea, sa mergeti pe calea indie si sa va promovati spectacolele prin intermediul retelelor sociale si a altor puncte de vanzare si sa va directionati clientii sa plateasca prin intermediul unui procesator de plati indie cu o plata mare, cum ar fi Erotifix, care plateste cu 85%.

Cams.com

Cams.com / Streamray, o alternativa excelenta la Streamate

Modelele de videochat de pe Cams.com / Streamray se pot astepta sa fie platite in functie de niveluri, ceea ce le poate aduce, in cele din urma, mai mult decat ar castiga pe Streamate daca sunt online si active in mod constant. Ei ofera, de asemenea, o plata foarte generoasa de 100% pentru membrii recomandati de catre interpreti timp de 6 luni, care apoi scade la 80% odata ce perioada de 6 luni se termina. Cams ofera chat-uri private si optiuni de chat suplimentare, de asemenea, au chiar si chat-uri private cu cam2cam ca optiune, ceea ce este ceva foarte cautat pe Streamate.