Cum sa gestionezi anxietatea de a incepe sexul prin telefon

temeri-sex-prin-telefon

 Image by Anastasia Gepp from Pixabay

Exista ceva in legatura cu sexul prin telefon care baga frica in inimile chiar si ale modelelor de videochat cu experienta. In timp ce sexul prin telefon poate parea infricosator, acesta este inca un serviciu de divertisment pentru adulti extrem de popular si are mult mai putine cerinte de echipament pentru a incepe, in comparatie cu videochat-ul. Puteti face sex prin telefon de oriunde, in timp ce purtati orice – sau chiar nimic! Exista 3 temeri comune care apar atunci cand modelele vorbesc despre motivul pentru care nu au incercat sexul prin telefon.

“Voi spune un lucru gresit”

Chiar si cel mai experimentat operator de sex prin telefon isi incurca uneori cuvintele! Jumatate din timp, clientul tau nici nu va observa, iar in cealalta jumatate veti rade putin impreuna. In plus, majoritatea apelantilor de sex prin telefon iti vor spune daca incepi sa vorbesti despre un subiect care nu ii starneste sau nu ii intereseaza, asa ca nu-ti face griji ca te vei rataci accidental pe teritoriul ucigasilor de erectie prea des. Daca va faceti griji ca daca faceti fetisuri la telefon ati putea sa duceti apelurile intr-o directie pe care apelantul nu o doreste, incurajati-l sa vorbeasca si treceti incet la subiecte noi. Puneti intrebari pe parcurs, pentru a verifica cu interlocutorul dvs. pe masura ce treceti impreuna prin fantezie.

“Imi vor inchide telefonul in nas”

Nu te voi minti: vei avea parte de agatari abrupte. Totusi, asta nu inseamna ca faci o treaba proasta! Cele doua motive cele mai frecvente pentru care clientii inchid brusc sunt aceleasi motive pentru care clientii parasesc brusc un show de videochat: au obtinut ceea ce isi doreau sau au fost intrerupti. Clientii sunt foarte constienti de faptul ca platesc la minut, iar unii dintre ei se concentreaza pe acest lucru mai presus de bunele maniere atunci cand vine vorba de a va multumi politicos si de a va lua la revedere dupa ce au orgasm. In plus, oamenii sunt intrerupti! Sotul/sotia vine acasa, copiii striga din cealalta camera sau apare un apel telefonic de la serviciu. Faptul ca ti se inchide telefonul nu inseamna ca clientul tau nu a fost multumit sau ca nu s-a bucurat de apelul tau.

“Nu am o voce placuta la telefon”.

Stiti cui ii place sunetul vocii voastre? Altor persoane!  Lasati-i pe cei care va apeleaza sa decida daca aveti sau nu o voce buna la telefon!

Inceperea unui nou serviciu – fie ca este vorba de sex prin telefon, clipuri sau un fan club – este intotdeauna stresanta si provocatoare. Nu va lasati temerile sa va retina!